Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün biraz gerilimli ve güç savaşlarına açık başlasa dahi sonrasında aklınızı ve mantığınızı devrede tutarak hareket edebilirsiniz. Eve, aileye ait işlerle ilgileneceğiniz koşulların yanı sıra sevdiklerinizle iletişim kuracağınız gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Aşkta ise tutkulu davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde inatçı ve ısrarcı davranışlarınız ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Ayrıca evden, aileden kaynaklı bazı durumlarda eşinizle aranızda güç çekişmelerine neden olabilir. Ancak duygularınızı mantığınızla örtüştürerek hareket edebilirseniz zorlu koşulların üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi fikir ve düşüncelerinizin doğru olduğuna inancınızın yüksek olduğu bir süreçtesiniz. Sizi zorlayan koşulların üstesinden gelebilmek için çaba içine girebilirsiniz. Finansal alanda ise sizi endişe ve kaygıya düşüren gelişmelere açıksınız. Eşin veya başkalarının kazançlarından yararlanmak zor olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ilişkilerinizde baskıya açısınız. Karşınızdaki kişilerin sizden güçlü olabileceği koşullar sizi zorlayabilir. Ayrıca parasal konularda da bazı güç çekişmelerine girebilirsiniz. Çocuklarınız veya sevdiklerinizin sizin üstünüzdeki etkisi olabileceği gelişmeler yaşanabilir. Akılcı olmayı unutmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen burcunuzda ilerleyen Ay; sizi özgüvenli ve güçlü kılmakta. Sabah saatlerinde aileden kaynaklı durumlar veya sizin ruhunuzun derinliklerinde hissettiğiniz duygulardan dolayı yaptırımcı ve kontrolcü davranabilirsiniz. Uyum ve dengelerin bozulmaması için kendinize telkinde bulunmak iyi olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İçten içe hissettiğiniz duygular veya kontrolcü tavırlarınız nedeniyle bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle aranızda tatsızlar olabileceği gibi ulaşımda, yolculuklarda sabah saatlerinde bazı olumsuzluklara açıksınız. Sizin dışınızda gelişen koşullara mantıklı çözümler üretmeniz gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatleriniz gün içinde yapacaklarınız ve planlarınız adına yorucu geçebilir. Geleceğinize dair kararlarınızı alırken mantığınızın yanında duygularınızı da göz önünde bulundurabilirsiniz. Ayrıca bugün alacağınız bir haber de iş hayatınız veya sosyal konumunuz adına dönüştürücü olabilir. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk saatlerinde istek ve arzularınız adına yaptırımcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ayrıca aileniz ve sevdikleriniz için hiçbir engel tanımayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi aynı oranda örtüştürmeye çalışabilir; bu yüzden üstünüzde zihinsel baskı hissedebilirsiniz.  

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde kontrolünüz dışında gelişen durumlar nedeniyle atacağınız adımlar ve hamlelerde dikkatli olmalısınız. Sabit fikirli hareket etmek sonradan zorlayıcı durumlara neden olabilir. Ayrıca bugün riskli yatırımlardan, spekülasyona dayalı işlerden uzak durmanızda yarar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günün ilk saatleri gerek duygusal paylaşımlar gerekse de parasal konulardan yana sıkışık geçebilir. Karşınızdaki kişilerin duygusal tavır davranışlarına maruz kalabilirsiniz. Ayrıca aileniz, yakınlarınızdan kaynaklı durumlar sizin herkesten güçlü olmanızı ve onları yönlendirmenizi gerektirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreçtesiniz. Eşiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerle aranızda çekişmeli durumlar yaşanabilir. Ayrıca  üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirirken kontrol dışı durumlar olabilir; sizden üst konumdaki kişilerin baskılarını hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusallığın yanı sıra mantığın da devreye girdiği ruh halinde olabilirsiniz. Ailevi konular, arkadaşlıklar adına hem sizi tatmin eden hem de baskı yaratan durumlarla uğraşabilirsiniz. Sorumluluğunu aldığınız işlerde ise yetkinizi kullanırken bazen gereğinden fazla yaptırımcı olabilirsiniz.