Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Maddi konular üzerine yoğunlaşabilir; üstlerinizin de desteğiyle yatırımlarınızı sağlam ve uzun vadeli değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Borsa, şans oyunları gibi spekülatif kazançlarla ilgili konular dikkatinizi çekse de fazla riskli oluşu tedirginlik yaratabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşansa da fazla sahiplenici tavırlardan uzak durmalı; keyif almaya bakmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Daha önceki tecrübelerinize güvenerek harekete geçebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz alanlarda deneyimli olsanız da gerilim yaşanacaktır. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğiyle ayaklarınız yere daha sağlam basabilir. Ev, gayrimenkulle alakalı konularda yatırımlara yönelebilir, size konfor sağlayacak ve güvende hissettirtecek koşulları yaratmak için harekete geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızda ki maddi manevi değerlerle ilgili konular size huzursuzluk verebilir. Kendi içinizde çözümler üretebilirsiniz ancak uygulamaya koymanız için beklemeniz gerekebilir. Finansal açıdan güçlü kişilerin desteğini alarak harekete geçmek isteseniz bile aldığınız haberler önünüze engel çıkacağını gösterebilir. Beklediğiniz anlaşmalar gerçekleşmeyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizi düşünerek temkinli hareket edebilir; maddi manevi kazançlarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İşbirliklerinden destek alarak uzun vadeli yatırımlar yapmak isteyebilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ancak inatçılık yapmanız ya da daha fazla gelir beklentisi içinde olmanız sizi çıkmaza sokabilir; daha esnek davranarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda daha fazla başarı elde etmek için elinizi taşın altına sokmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ekip çalışmalarından, gruplardan ve iş arkadaşlarından alacağınız destekle daha güvenle hareket edebilirsiniz. Maddi konularda risk almak isteseniz de daha önceki deneyimlerinizden dolayı işleri ağırdan alabilir, uzun vadeli düşünerek harekete geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Esnek düşünememek ve görüşlerinizde ısrarcı olmak önünüzü tıkayabilir. Girişimlerinizde başarıya ulaşmak için önce ki deneyimlerinizden ders çıkarmalı ve olayların bütüne bakabilmelisiniz. Sevdiklerinizin desteği ve çalışkanlığınızla mücadele ettiğiniz konularda çözümler üretebilir, kontrollü ve uzun vadeli adımlar atabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda ailenin desteği uzun vadeli yatırımlara girebilmeniz için uygun ortamı hazırlasa darisk almaktan korkmanız sizi gerginliğe itebilir, önünüze çıkan fırsatları kaçırabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güven sorunu yaşayabilirsiniz. Tecrübelerinizi kullanarak kontrollü ilerleme sağlayabilir, başlattığınız girişimlerde başarılı adımlar atabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızı etkileyen gelişmeler yaşayacağınız bugün inatçılığınız sorun olabilir. Uzun süredir üstünde çalıştığınız anlaşmaların imzalanmasında karşınıza çıkan pürüzleri ancak daha önce ki deneyimlerinizden faydalanarak giderebilirsiniz. Güvendiğiniz kişilere danışarak atacağınız adımlardan sonuç alabilirsiniz fakat fazla risk almamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma temponuzun yoğunluğu içinde karşınıza çıkan yatırım fırsatlarını da kullanmak isteyebilirsiniz. Riskten uzak durarak gelirlerinizi değerlendirebileceğiniz adımlar atmanız da fayda var. Fakat beklentilerinizin yüksek oluşu ve düşüncelerinizde ısrar etmenizden dolayı engellerle karşılaşabilir, hep aynı alanda mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Keyiflere yönelebilir; duygusal paylaşımlarınızda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Karşınıza sizin olumlu yönlerinizi ortaya çıkaracak kişiler çıkabilir; uyumu yakalayabilirsiniz. Çocuklarla ilgilenmeye, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Fakat finansal konularda fazla dik başlı oluşunuz ve kararlarınızı esnetememeniz ufak çaplı krizlere yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve aile yaşamınıza dair yapacağınız değerlendirmeler önümüzde ki günlerde kararlar almanızı gerektirebilir. Evinizde yapacağınız dekorasyon ya da tadilat konularda eşinizle uyuşmazlığa düşebilir, gereksiz inatlaşmalardan dolayı işlerinizi erteleyebilirsiniz.  Karşı taraftan gelecek önerilere açık olmalı, gerektiğinde daha esnek hareket edebilmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kardeşlerle ve yakın çevreyle ilişkilerinizde daha esnek davranmaya ve düşünmeye çalışmalısınız. Para konularının da gündeme gelebileceği gelişmeler yaşayabilir; güvensizlik yaşayabilirsiniz. İstediğiniz yolculuk planlarını yapabilmek için işlerinizi düzenlemeniz ve maliyet hesabı yapmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha rahat girişimde bulunabilirsiniz.