Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün büyük bir bölümünü çocuklar, keyif aldığınız çalışmalar ve sevdiklerinizle beraber geçirebilirsiniz. Kazanç sağlayacak anlaşmalar üzerinde çalışsanız bile sizi yanılgıya düşürecek ve enerjinizi boşa harcamanıza neden olacak durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ailevi konulara daha duyarlı yaklaşabilir; eviniz ve aileniz için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat alacağınız kararlarda yanılma payının yüksek olduğunu unutmamalısınız. Özellikle risk içeren adımlarınızda dikkatli olmalısınız, beklentileriniz gerçekleşmeyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir, anlık gelişmeler sizi heveslendirerek harekete geçmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizle geleceğiniz için işbirliği içinde olabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda yanılma ihtimaliniz olduğundan boşa emek sarf edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızda gelişen fırsatları değerlendirerek kazanca çevirebilir, kârlı gayrimenkul alım satımıyla ilgilenebilirsiniz. Risk alacak heves ve cesaretiniz olmasına rağmen duyumlara fazla güvenmemeli, verilen sözlerin tutulamayacağını bilerek hareket etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizi ifade edebileceğiniz,  toplumsal olaylara duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Farkındalığınız artacağından kontrolü ele alarak adım atabilirsiniz. Fakat maddi konularda boşa emek harcamanın ve belirsizliğin getirdiği endişeleri yaşayabilir, harcamalarınızı düzenleyemeyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün hayal kırıklığına, yanılgılara açıksınız. Beklentilerinizden vazgeçebilir, kendinizi yorgun hissederek, mücadele etmek istemeyebilirsiniz. Ruh ve bedensel sağlığınıza özen göstermelisiniz. İçinize çekilerek güç toplamalı, kendinizi boş yere endişelerle yıpratmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Grup içi faaliyetlerde ön planda olabilir, sanatsal çalışmalarda yeteneğinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aşk ilişkinizde size keyif veren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat gizli düşmanlıklar ve çekememezlikler size zarar verebilir, planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatınızda yaratıcılığınızla ön planda olabilir, kariyerinizle ilgili gelişmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Girişimlerinizde destekçilerinizin olması toplantı ve görüşmelerde başarılı olmanızı sağlayabilir. Yine de dikkatli olmalı, sevdikleriniz tarafından yanıltılabileceğinizi bilmelisiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hukuki konularla ilgili beklentilerinizin yerine gelmesi sizi mutlu edebilir, aynı görüşü paylaştığınız gruplarla işbirliği kurabilirsiniz. İnanç ve görüşlerinizde çok idealist davranabilir; farkındalığınızı artırabilirsiniz. Keyifli gelişmelere rağmen herşey bir anda ertelenerek size hayal kırıklığı yaşatabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak kazançların yönetimindedoğru organizasyonu sağlayabilirsiniz. Manevi paylaşımlarınızda yaratıcı ve beklentili olabilirsiniz ancak detaylandırarak üstünde çalıştığınız bütün plan ve projeler ertelenerek hayal kırıklığına dönüşebilir. Aldığınız haberler sizi yanıltabilir, dikkatli olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkilerde koşullar sizi lehinize gelişebilir, akademik eğitim ya da yurtdışı konularında  işbirliği geliştirebilirsiniz. Ani gelişen fırsatlar anlaşmaları gündeme getirebilir fakat gelirleriniz konusunda yanılgılar yaşayabilir, plansız harcamalar yapabilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gündelik işlerinizde alacağınız desteklerle ilerleyebilecek, görevlerinizi yerine getirirken sanatsal yaratıcılığınızı kullanabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili kontrole gidebilirsiniz. Bugün karşınızdakilerin size karşı acımasızca davrandığını düşünebilir, emeklerinizin boşa gittiğini fark edebilirsiniz.