Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 07.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir ve cesaretle harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda yaşanan krizlere ve karşınıza çıkan engellere rağmen mücadele etmeye devam edebilirsiniz. Risk içeren yatırımlar ve harcamalar ekonomik kayıplara neden olabilir, inat etmekten vaz geçmelisiniz. Merkür’ ün gerilemeye başlamasından dolayı yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda görüş ayrılıklarından ve farklı hedeflerden dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat cesaret ve özgüvenle risk alabilir, harekete geçebilirsiniz. Kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda inat etmeniz ilişkilerde sorunlara yol açarak, özellikle aile içinde kayıplara yol açabilir. Esnek davranmanızda fayda var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Haberleşme ve iletişim trafiğinin yoğunluğu sizi harekete geçmeye zorlayabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla inatlaşmanın getirdiği çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat sizin yüksek enerji ve cesaretle kendinizi savunmanız yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek görebilir. Gizli düşmanlar ve maddi güvenceyle ilgili endişeler karşınıza engeller çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızdan ve çalışma arkadaşlarınızdan aldığınız destekle ekonomik konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Her zaman olduğunuzdan daha cesur ve atak davranabilirsiniz. Fakat cömertliğiniz ve risk almanız gerginliğe neden olabilir. Maddi güven ihtiyacınız ve alışkanlıklarınız harekete geçmenizi engelleyerek çatışmalar yaşamanıza yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aşk ilişkilerinde her zamankinden daha cesur ve özgüvenli olabilirsiniz. Yaşamınıza daha fazla keyif ve risk katacak girişimlerde bulunmak isteyebilir, enerjinizin yükselmesiyle harekete geçebilirsiniz. Fakat aile ve yuvaya dair sorumluluklar çatışmalara yol açabilir. İş ve ev hayatı arasında yaşanan gerilim kendinizi istediğiniz gibi ifade etmenizi engelleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güne iletişim kanallarında ki tıkanıklıktan kaynaklanan ve yakın çevreyle aranızda oluşan gerilimle başlayabilirsiniz. Eve ve aileye dair girişimlerde bulunmak isteyebilir, gizli planlar yapabilirsiniz. Fakat görüş        ve düşüncelerinizde inat etmeniz, söylemlerinizde esnek olmamanız engellere neden olabilir. Merkür’ ün geri hareketinden dolayı girişimlerinizi ertelemenizde fayda var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda ekonomik engeller karşınıza çıkabilir, planlarınızı uygulamak için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz fakat Merkür’ ün geri hareketinden dolayı olumlu sonuçlar alamayabilirsiniz. Yakın çevrenizin de desteğiyle kendinizi enerjik ve güvende hissedebilirsiniz. Almak istediğiniz riskler hakkında iyi düşünmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kariyer hedeflerinize varmak için hırs ve cesaretle harekete geçmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz ve özgüveniniz yüksek olmasına rağmen Merkür’ ün geri hareketi girişimlerinizi ertelemeniz gerekebilir. Uzlaşmaz ve inatçı tavırlarınızdan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Toplum içinde yaşanan gerilim ilişkilerde kayıplara neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Merkür’ ün burcunuzda ki geri hareketi hem ilişkilerde hem de iş hayatınızda kaçırdığınız fırsatları tekrar karşınıza çıkarabilir. Fakat kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabilir, girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi cesaretle ve özgüvenle savunabilirsiniz ama fanatikçe davranmamalı, esnek davranmayı da bilmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız. Yeni girişimlerde bulunmak yerine daha önce karşılaştığınız ama dikkate almadığınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Borç ve alacaklarla ilgili daha cesur hareket edebilirsiniz. Gizli ve sizin farkına varmadığınız yardımlarla finansal olarak daha güçlü olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün çok hareketli ve enerjik olabilir, kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizden elde edeceğiniz geliri artırmak için cesur adımlar atabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeni başlangıçlar yapmak yerine geçmiş fırsatları tekrar gözden geçirmelisiniz. Fakat şartların size bağlı olmaması engeller çıkararak, gerilime neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Merkür’ ün geri gidişiyle birlikte iş ve sosyal hayatınızda başlangıçlar yapmakta zorlanabilirsiniz fakat yeni girişimler yerine geçmiş fırsatları tekrar değerlendirmenizde fayda var. Hareketli ve enerjik olabilirsiniz ve üstlerinizin desteğiyle adımlar atabilirsiniz. Fakat inatçı ve taviz vermez tavrınızla sorunlar yaşayabilir, görüşlerinizi sert bir ifadeyle dile getirerek çatışmalar yaşayabilirsiniz.