Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 07.12.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün finansal anlaşmalar söz konusu olabilir. Daha önce başvuruda bulunduğunuz kredi, sigorta, gibi konularda sözleşme imzalanır. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda paylaşımlar olabilir, çıkarlarınıza uygun görüşmeler yapabilirsiniz. Gün içinde yeni bir girişimde bulunmadan elinizdeki işleri tamamlamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Keyif ve hobilerinizi yakın ilişki de olduğunuz kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Risk içeren yatırımlarınız içinde ortaklarınızdan fikir alabilirsiniz. Bugün işbirliği yaptığınız kişilerle ya da ortağınızla beraber hareket edebilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar yeni başlangıçlar yapmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün çalışma ortamınızda işbirlikleri gündeme gelebilir, önceden girişimde bulunduğunuz anlaşmalar sonuçlanabilir. İş arkadaşlarınızla konsantrasyon gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz. Eve ve aileye dair konular hala gündeminizde olmasına rağmen başlangıçlar yapmak için uygun değil. Akşam saatlerinde daha neşeli olacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde özellikle eğitimle ilgili konularda sevdiklerinizden destek alabilir, sevdiklerinizle derin paylaşımlarda bulunabilir, risk içeren yatırımlar için başkalarının düşüncelerini alabilirsiniz. Akşam saatlerinde eve  dair hareketlenmeler gündeme gelebilir. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için uygun değil. Var olan çalışmaları tamamlamaya çalışmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Daha önceden girişimde bulunduğunuz yatırımların sonuçlarını alabilir, yerleşim yerinizle ilgili değişiklikler için çalışmalar yapabilir, aile içinde derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ekonomik gelirlerle ilgili çalışmalar yapabilir, kazançlarınızı daha verimli kılmak için planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenize odaklı olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde yüksek konsantrasyon gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, yaşamınızı düzenleyecek ve sizin için daha verimli olacak anlaşmalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizde derinleşebilir, grupların desteğiyle eğitim alanında daha önceden yapmış olduğunuz girişimleri sonuçlandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde ekonomik konular gündemde.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içinde yeni girişimlerden uzak durmalı, sosyalleşmek için akşam saatlerini beklemelisiniz. Ekonomik gelirlerinizle ilgili çalışmalar yapabilir, derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yazılı ve sözel yeteneklerinizi açığa çıkarabilir, risk içeren harcamalar yapabilir, konsantrasyon gerektiren işlerde çalışabilirsiniz. Sonrasında ilişkiler gündemde.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün geçmişten gelen sorunları çözebilir, grupların desteğiyle yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilir, ilişkilerde kendinizi ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, geleceğe dair hedeflerinizi paylaşabilir, çıkarlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli ilişkiler ve söylemler gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Derin düşünceler içinde olabilir, gizli anlaşmalar ve kulislerden destek görebilirsiniz. Eskiden yaşanmış ama çözülememiş sorunlar çözüme kavuşturulabilir. Olaylar kontrolünüzde olmasa da lehinize gelişebilir. İş hayatınızda sıkı bir çalışma içinde olabilir, planlar yapabilirsiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunmadan var olanı tamamlamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, grupların da desteğiyle uzun süredir planladığınız ideallerinize ulaşabilirsiniz. Tam konsantrasyon gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla derin paylaşımlarda bulunabilir, Akşam saatlerinde sosyal yaşamınız hareketlenebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilir, hırs ve azimle çalışmalar yapabilirsiniz. Grupların da desteğiyle finansal konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için derin paylaşımlarda bulunabilir, fikir alış verişlerinin yardımını görebilirsiniz. Akşam saatlerinde yorucu temponuzdan kurtulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eşiniz, ortaklarınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları konuşarak çözebilirsiniz. Danıştığınız insanlardan alacağınız fikirler çok işinize yarayabilir. Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla paylaşımlarda bulunabilir, fikirlerinizde dönüşüm yaşayabilirsiniz.