Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerini ilişkilerle ilgili kararlarınızı gözden geçirerek ve fikir alış verişlerinde bulunarak geçirebilirsiniz.  Günün ilerleyen saatlerinde ise gelişmelerin finansal boyutunu düşünmeye başlayabilir, girişimlerinizde daha kararlı ve akılcı olabilirsiniz. Derin duygusal paylaşımlar yaşamınıza renk katabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beraber çalıştığınız kişilerle fikir birliğine vararak işlerinizin üstünden geçebilir, günlük programınızı uygulayabilirsiniz. Öğleden sonra karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ilişkilere ve işbirliklerine vurgu yapmakta. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerden romantik teklifler alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son birkaç gündür ilişkilerde yaşanan gerilimden sonra bugün uzlaşmaya daha yatkın olabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikir birliğine varabilirsiniz. Sonrasında ise iş ortamınıza yoğunlaşabilir, beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde derinleşebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işbirlikleri gelişebilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aile ilişkilerinde yaşanan gerilimi tırmandırmamak için daha tavizkâr olabilir, eksik kalan işlerinizi tamamlaya odaklanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde aşk ilişkileri gündeme gelebilir, romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir, duygularınız daha da derinleşebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde yapacağınız telefon konuşmaları ya da sosyal medya da zaman geçirmek keyfinizi yerine getirebilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Öğleden sonra hem iş hem de özel hayatınızda gelişmeler yaşayabilir, tutkuyla harekete geçebilir, boyunuzu aşan yatırımlara yönelebilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik gelirlerinizle ilgili dengeyi muhafaza etmekte zorlandığınız birkaç günden sonra bugün daha kontrollü olabilir, geleceğe yönelik hesaplar yapabilirsiniz. Sonrasında iletişim trafiğiniz hızlanabilir, üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalayabilir, yakın çevre ilişkilerinde derinleşebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah uzlaşmacı olmaya çalışabilir, kendinizi ifade edebilir, fikir alış verişleri yapabilirsiniz. Fakat akşama doğru maddi manevi değerlerinize daha fazla odaklanabilir, gelir elde edeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgilerinizi kullanarak ve akılcı riskler üstlenerek yatırımlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerine kadar fazla tepki vermeden duygularınızı kendinize saklayabilir, ekonomik konularla ilgili bilgi toplamaya çalışabilirsiniz. Fakat sonrasında yaşamınıza keyif ve mutluluk katacak tutkulu birliktelikler içinde olabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son birkaç gündür içinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlarla yaşanan gerilim yerini uzlaşmacı tavır almaya bırakabilir. Fikir birliğine varabilir, bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Akşama doğru gizli bir ilişkiye odaklanabilir ya da iç huzursuzluğunuzu gidermek için ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde taleplerinizden taviz verebilir, iş ve sosyal hayatınızdaki girişimlerinizi sonuçlandırabilmek için eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra geleceğe bakmaya başlayabilir, ideallerinize odaklanabilirsiniz. Romantizm ve tutku dolu duygularla dolabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşüncelerinizi netleştirerek, bilgi alış verişlerinde bulunabilir, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde olaylar birden hız kazanabilir, iş ve sosyal hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir işbirliği ya da ekonomik kazanç sağlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Güne finansal durumunuzu dengeleyerek ve eksiklerinizi tamamlayarak başlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise görüş ve inançlarınıza odaklanarak, düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Yurt dışından gelişen ilişkiler size romantik ve keyifli anlar yaşatabilir.