Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün enerjilerinden dolayı birçok işi aynı anda yapmaya çalışabilir ancak istediğiniz sonuca varmakta ise zorlanabilirsiniz. Geri hareketine başlayan Jüpiter, son altı ay içinde işe dair konularda kaçırdığınız fırsatları size yeniden elde etme şansı getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geri hareketine başlayan Jüpiter; aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan iletişiminizde, aileden gelen gelirlerle ilgili alanda sizi zorlayabilir. Ancak bir başka yandan ise var olan sorunları yeniden ele alıp düzenlemenize de olanak sağlayabilir. Bugün ise ortak gelirlerle ilgili işlerde karmaşa yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ikili ilişkilerde karışık durumlar yaşayabilir; sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Jüpiter’in geri hareketine dönmesiyle birlikte son altı aydır eve, aileye dair alamadığınız kararları almanıza ve bu alanlarda yeniden değerlendirmelerde bulunmanıza olanak sağlayacak koşullar oluşabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geri hareketine başlayacak olan Jüpiter; eğitim, yolculuklar, yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde var olan koşullarınızı zorlu kılabilir. Ancak bir yandan da çözüme ulaştıramadığınız konuları yeniden değerlendirme fırsatını size getirebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken karmaşa yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aşk hayatınızı, çocuklarla olan ilişkilerinizi etkileyecek durumlar söz konusu. Ayrıca gayrimenkulden gelen gelirlerle de ilgili kararsız kalacağınız gelişmeler yaşanabilir. Geri hareketine geçen Jüpiter ise finansal konumuzda değişimler getirebilir. Kaybettiğiniz gelirleri geri alma şansını da yakalayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda geri hareketine başlayacak olan Jüpiter, son altı aydır üzerinizde olan şansı biraz kısıtlayabilir. Attığınız adımları istediğiniz akıcılıkta ilerletemeyebilirsiniz ancak kaçırdığınız fırsatları ise yeniden değerlendirme olanağı bulabilirsiniz. Eve, aileye ve yerleşime dair işler ise bugün biraz sürüncemede kalabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geri hareketine geçen Jüpiter iç dünyanızın derinliklerine inmenize olanak sağlarken bir yandan da takıntılı düşünce ve duygular getirebilir. Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilirsiniz. Bugün anlaşmalar, yolculuklar ve kardeşlerle ilgili konular ise karmaşaya açık olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün dengeleri korumakta zorlanabilir; bir düzenleme yapma gereği duyabilirsiniz. Geri hareketine geçen Jüpiter ise hedeflerinizi gözden geçirmenize ve yeniden belirlemenize olanak sağlayabilir. Arkadaşlar, gruplar ve ekip çalışmalarında ise bazı pürüzlere açıksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün birden fazla konuya yönelme istediğinizden belli bir odaklanma sağlayamayabilirsiniz.

Geri hareketine geçen Jüpiter ise son altı ayda iş ve kariyerinize dair konuları yeniden gündeminize getirebilir. Ailenizle olan ilişkilerinizde de dikkatli elden bırakmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geri hareketine geçecek olan Jüpiter ile yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya dair işlerinizde beklediğiniz akıcı ilerlemeyi bulamayabilirsiniz. Ancak daha önce başaramadıklarınızı da yeniden ele alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün ise iç dünyanızda duygu ve düşünceler karmaşa yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gruplar içinde, ekip çalışmaları ve arkadaşlıklarda karmaşa yaşama ihtimaliniz yüksek. Geri hareketine geçen Jüpiter ise finansal alandaki işlerinizi zorlayabilir. Beklediğiniz krediyi, gelir ve primi elde etmekte engeller yaşayabilirsiniz. Ancak ummadığınız ve ümit kestikleriniz ise geri gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda geri harekete geçen Jüpiter, ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerine zorlu süreçler getirebilir. Gelen teklif ve önerileri bir kez daha detaylı olarak değerlendirebilir veya işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Ancak kaçırdığınız fırsatlar ise yeniden karşınıza çıkabilir. Bu kez iyi değerlendirmeye bakın.