Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yaşamınıza yeni bir yön verebileceğiniz hedefler koyabilir, geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, aynı görüşü paylaştığınız gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Fakat finansal konular girişimlerinizi zora sokabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal hayatınızda yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Yeni bir görev üstlenebilir veya farklı bir alanda çalışabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunmak isterken düşmanlıklarla karşılaşabilir, mücadeleye girebilirsiniz. Yakın olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal gruplardan veya arkadaşlarınızdan ani gelişen fırsatlar yeni umutlar ve bakış açıları geliştirmenize yardımcı olabilir. Görüşleriniz doğrultusunda kendinizi ifade edebilir, medya ya da yayıncılıkla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.  Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular gündeme gelebilir, ani borçlanmalar olabileceği gibi, miras, vergi, sigorta ve kredi konularında krizler yaşanabilir. Yeniayın enerjisi derin paylaşımları ve dönüşümleri de gerektirebilir. Keyif aldığınız konuları devam ettirebilmeniz için daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün size destekler sağlayacak bir iş anlaşmasına imza atabilir veya girdiğiniz işbirliklerinden fayda sağlayabilirsiniz. Karşıt burcunuzda gerçekleşen yeniayın enerjisiyle işbirliklerine açık bir dönemdesiniz. Ortaklık gibi konularda ailenizin muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sağlık sorunlarınızın çözümü özellikle alternatif tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni iş birliklerine açık olmalısınız. Daha özgür ve bireysel projeler içinde yer alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilir, planlarınızı uygulayamayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzde ki günlerde yeni aşk ilişkileri kurabilir veya varolan ilişkilerde uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif alabilir, çocuklarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Bu arada alışverişte ve hobileriniz için yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile ile ilgili konularda harekete geçebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir, ilişkilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kontrolü ele alma isteğiniz ve hırsınızdan dolayı çatışmalar yaşayabilir, yaşadığınız yerle ilgili girişimlerde bulunabilir ya da iş ve özel yaşamınızda başlangıç ve bitişlerle karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşecek yeniay önümüzde ki günlerde eğitimle ilgili fırsatları da beraberinde getirebilir. Yakın çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Çıkmayı planladığınız yolculuklar kontrolünüzde olmayan nedenlerden engellenebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu dönemde ekonomik konularda bireysel kararlar alabilir, yeni kazanç yolları bulabilir veya alternatif gelir yollarıyla gelirlerinizi artırabilirsiniz. Maddi, manevi değerleriniz ön plana çıkabilir.  Fakat hedeflerinize varmak için attığınız adımlar harcamalarınızı artırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay yaşamınızı yeniden düzenleyecek fırsat ve ilişkileri de beraberinde getirecek. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda şartları sizin belirleyeceğiniz bir dönemdesiniz. Enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Kariyerinizde rekabetli fakat başarılı bir sürece girmiş olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinçaltınızın derinliklerine inerek daha özgür ve bireysel olmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni hayaller ve umutlar için inzivaya çekilebilir, kendi içinize dönerek yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Görüşlerinizden dolayı yaşadığınız muhalefet düşmanlıklara dönüşebilir.