Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Davranışlarınıza ve alacağınız kararlara dikkat etmeniz gerekebilir zira koşullar oldukça değişkenlik içermekte. Yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Bilinçaltınızın derinliklerine inebileceğiniz gibi eşiniz dostunuza hiçbir fedakarlıktan kaçınmayabilirsiniz. Sezgileriniz her zamankinden yüksek olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gelecek beklentilerinizle ilgili karmaşık fikirler içinde olabilirsiniz. Hayal ettiklerinizle elde olanlar birbirinden farklılık içerebilir. Bağlı olduğunuz grup, ekip içinde yapılacak çalışmalar ve arkadaşlıklarınızda bazı sonlanmalar yaşayabilirisiniz. Parasal alanda ise adımlara dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş yaşantınızda bazı netlik kazanmamış durumlar aldanmaları beraberinde getirebilir. Üstelerinizle olan ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda ise bazı fedakarlıklar veya vazgeçişler söz konusu olabilir. Ayrıca ikili ilişkilerde ve işbirliklerinde sorumluluklardan dolayı kısıtlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gelecekle ilgili konulardan, eğitim, yurtdışı işler veya yolculuklardan yana bugün koşullar karışık ilerleyebilir. Atacağınız adımlarda ve alacağınız kararlarda temkinli olmaya çalışmalısınız. Hayal kurmak güzel olsa da bir yandan da gerçeklerin varlığını göz ardı etmemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda, borç ve alacaklarla ilgili meselelerde dikkatli olmanız gereken bir gün. Değişken ve öngörülemeyen koşullar nedeniyle istediğiniz gibi ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda aşırı fedakar davranışlardan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve işbirliklerinizde bazı fedakarlıklar içinde olduğunuza işaret etmekte. Eşinizin, ortağınızın tavır ve davranışları netlik içermediği gibi sizin desteğinize de ihtiyaç arz edebilirler. Eve, aileye bir konudan dolayı da kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş koşullarınız ve işten beklentileriniz karmaşık ve bulanıklık içermekte. Bir türlü istediğiniz konsantrasyonu yakalayamamaktan dolayı verimlilik elde edemeyebilirsiniz. Duygusal davranarak kararlar almamaya gayret etmelisiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili sizi zorlayan bir alışkanlığı geride bırakabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşka hayatınızda, çocuklarınızla ilgili bir konuda veya aileden gelen gelirlerle alakalı bazı kapanışlar içindesiniz. Koşullar sizi fedakarlığa itecek gibi gelişebilir. Parasal alandan kaynaklı gelişmeler de hayallerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Yeni girişimler için biraz beklemek iyi olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve, aileye, yerleşime ve işe ait konularda sizi fedakarlığa iten gelişmeler içindesiniz. Bugün koşullarınız belirsizlik içerdiğinden önemli bir karar almamalı; olayların ve gidişatın netleşmesini beklemelisiniz. Sorumlulukların getirdiği yüklerden dolayı kendinize kaçış alanı aramakta da olabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Her zaman mantığınızla hareket etmenize rağmen son günlerde iç sesinize de kulak vermeyi ihmal etmiyorsunuz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili gelişmeler de sizi etkilemekte. İşe ait alanda ise anlaşma ve eğitimle ilgili bir konu gündeminizi meşgul edebilir ve sizi bir karara itebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parasal alandaki işlerle ilgili son kararları almak ve herhangi bir girişimde bulunmak için uygun koşullar yok. Yeni adımlar için ertesi günü beklemenizde fayda var. Ayrıca kendinize olan güvenle alakalı da bazı hayal kırıklılıkları yaşayabilirsiniz. Değeriniz er geç anlaşılacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde hayaller ve beklentiler  içindesiniz. Hedeflerinizin ne derece gerçekçilik içerdiğini belirlemeden herhangi bir girişimde bulunmamanızda fayda var. Sezgilerinizin artmış olması da sizi ruhsal çalışmalar yapmaya yöneltebilir. İş hayatınızda otorite konumundaki kişilerle ilişkiler baskı yaratabilir.