Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne düşüncelerinizi ifade ederek, aynı görüşü paylaştığınız gruplarla fikir birliğine vararak başlayabilirsiniz. Neşeyle hayata iyimser gözlerle bakabilirsiniz. Fakat gün içinde ufak tefek engellerle karşılaşmanız hayal kırıklığına yol açabilir. Çok büyük beklentiler içine girmeden; uzun yolculuklar, yüksek eğitim ya da mahkemelerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün finansal konularla ilgili attığınız adımlar da beklentilerinizi fazla yüksek tutmamalısınız. Kredi, borç, vergi gibi sorunlarınızı yapılandırabilir, sorumluluklarınızın bilincinde girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaptığınız işlerden elde ettiğiniz kazanç sizi hayal kırıklığına uğratabilir, gelecek hedefleriniz için yeterli gelire sahip olamayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşınızdakilerin sorumluluklarını üstlenmesini talep edebilir ya da beklediğiniz anlaşmaları imzalayabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmekte zorlanarak, uzun vadeli ortaklıklara ve işbirliklerine yönelebilirsiniz. Kariyer hedeflerinize varmak için attığınız adımlarda beklediğiniz desteği bulamadığınızdan ilişkilerde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda üstlendiğiniz sorumluluklar kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Enerjinizin düşük olması hemen yorulmanıza ya da sağlığınızın bozulmasına yol açabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilir, beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz. Kariyerinizde ani gelişmeler yaşanabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdiklerinizin sorumluluğunu üstlenerek, girişimlerinizi uzun vadeli planlamanız gerekebilir. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz, hayata iyimser gözlerle bakabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerde cesur ve atak olabilirsiniz fakat maddi ve manevi paylaşımlarda beklentilerinizin karşılanmamasından dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ani finansal gelişmeler, kazançlarınızla ilgili fırsatlar getirebilir. Eve ve aileye dair konularla ilgileneceğiniz, geçmişten gelen konulara odaklanarak sorumluluklar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hevesle atılım yapacağınız yatırımlarda beklentileriniz karşılanmayabilir. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin kararsızlığı işlerinizin ertelenmesine ya da engellere yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün karşınızdakiler sizi şaşırtabilir, bir anda gelen tekliflerle anlaşmalara varabilirsiniz. Attığınız imzalar sizi uzun vade de bağlayabilir. Birden gelişen yolculuk ya da eğitim fırsatları karşısında hevesle harekete geçebilirsiniz fakat işlerinizi organize edememeniz ertelemelere yol açabilir. Gündelik programınızda ki belirsizlikten dolayı işleriniz engellenebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili gelişmeler daha fazla sorumluluk üstlenmenizi ve gelirlerinizi düzenleyerek yapılandırmanızı sağlayabilir. Fakat keyifleriniz için yaptığınız harcamalar bir düzen tutturmanızı zorlaştırabilir. Alışverişlerinizde değerinden fazla ödeme yaparak yanılabilirsiniz. Beklenmedik iş teklifleri alabilir, gündelik programınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendini yaşamınıza dair önemli kararlar alabileceğinize işaret etmekte. Hayatınıza ve ilişkilere dair sorumluluklar üstlenmek üzere harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizden alacağınız haberler sürprizlere ve bir anda gelen mutluluklara neden olabilir. Fakat beklentilerinizi fazla yüksek tutmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzde ki birkaç gün yalnız kalarak karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınız ve kontrolünüzde olmayan ertelemeler kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Bugün gayrimenkullerle ilgili yaşanan ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Fakat aldığınız haberler kafanızın karışmasına yol açacağından kararsız kalabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne keyifli ve enerjik bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sorumluluklar üstlenebilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Gelen haberler sizi heveslendirebilir ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili girişimlerinizde yaşanan ertelemeler hayal kırıklığına yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda aktif rol oynayabilir. Kariyerinize dair sorumlulukları yerine getirmek için adımlar atabilir, uzun vadeli anlaşmalar yapabilirsiniz. Kafanızın netleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Ekonomik konularla ilgili kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla tekrar karşılaşmanız bu sefer harekete geçmenizi sağlayabilir.