Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hareketli yaşanan bir haftanın ardından bugün oldukça sakin geçebilir. Parasal alandaki işlerinize yönelebilirsiniz. Alacak ve borçlarınızla ilgili dengeleri kurabilir; ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca başlatmakta olduğunuz girişimlerin maddi manevi değerleriyle ilgili bir fikre varabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade edebileceğiniz; girişimci olacağınız ancak temkinli hareket etmeyi ihmal etmeyeceğiniz bir güne uyanabilirsiniz. Duygularınızla düşünceleriniz birbiriyle örtüştüğünden kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde de hoş zamanlar geçirebilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün iç dünyanıza çekilebilir; maddi manevi alanda sizi nelerin huzurlu kılacağı hakkında  değerlendirmeler yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedebilmeniz için ihtiyacınızı belirleyebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşmaktan çekinebilir; kendinize saklayabilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün keyiflerinize yönelebilir, sizi huzurlu kılacak ihtiyaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Yaşam hedeflerinize odaklanabilir ve gerek iş gerek özel hayatta sizi maddi manevi olarak güvende hissettirecek şeyleri belirleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle sizi tatmin eden faaliyetlere katılabilirsiniz. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal yaşantınızda gözler önünde olacağınız bir gün sizi beklemekte. Gerek özel gerekse de kariyerinizde güvenirliliğinizi kanıtlayacağınız gelişmeler olabilir. Ayrıca işle ilgili parasal alanda  sizi maddi manevi tatmin edecek görüşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşamda sizi huzurlu, güvende ve maddi manevi konforlu kılacakları belirleyebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işleriniz için olumlu gelişmelerin olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi mutlu etmek sizi de huzurlu kılabilir. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi paylaşımların öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Borç, vergi, sigorta gibi finansal alanda yaşanacaklar ufak çaplı krizlere neden olabilir. Ödeme ve alacaklar için anlaşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bugün kendinize olan güveninizi testten geçirebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuza geçen Ay ile ikili ilişkiler, işbirliklerinizin gündeminizde öne çıkacağı bir gün sizi beklemekte. Eşinizden, ortağınızdan güven ve sadakat beklentisi içine olabilirsiniz. İlişkinizi etkileyecek kararları alabilir; maddi olarak ise güçlendirecek anlaşmalara imza atabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hareketli ve keyiflerinize yönelik birkaç günün ardından artık sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. İş hayatında maddi anlaşmalar yapabilir; konumunuzu güçlendirecek adımları atabilirsiniz. Sağlığınızı korumanıza yardımcı olacak veya rahatsızlılığınızı iyileştirecek adımları atabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş, aile ve evle ilgili meselelerle yoğun geçen bir sürecin ardından artık kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili anlaşmalarınızı yapabilir; sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla aranızda keyif verecek bağlarınızı kurabilirsiniz. Akşam saatlerini huzurlu geçirebileceğiniz koşullarınız var. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye ve işe dair alanlarda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Huzurunuzu sağlamanıza olanak sağlayacak adımları atmaktan ve kararları almaktan çekinmeyeceksiniz. Aile büyüklerinizin ihtiyaç ve isteklerine odaklanabilir; onların beklentilerini yerine getirecek davranışlar gösterebilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal alanda başlatmış olduğunuz girişimlerinizi sağlam bir metine bağlamak için çalışmalarınız olabilir. Bugün yapacağınız görüşme ve anlaşmalar sizi zihnen tatmin edebilir. Hem duygusal hem de düşüncelerinizden emin olarak hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde içsel huzurunuz artabilir.