Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal hayatın içinde yer alırken tutum ve davranışlarınıza daha fazla özen göstererek; ağırbaşlı ve ciddi bir görünüm sergilemek isteyebilirsiniz. Üstünüze düşen sorumlulukları başarıyla yerine getirirken hırslarınızı da törpüleyerek ilerleyebilirsiniz. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle eve, aileye ait konularda daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, uzun yolculuklar, medya, basın yayın gibi konular gündeminizi kaplayabilir. Görüş ve inançlarınızdan bahsederken temkinli ve stratejik olabilirsiniz.Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için hazırlık yapabilir; üzerinize düşen görevleri yerine getirebilirsiniz. Kardeşlerinizi korumak ve kollamak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda sorumluluğu üstlenmeniz olayları ciddiyetle ele almanız gerekmekte. İş ve sosyal hayatınızda ki ideallerinize varmak için attığınız adımların sabırla sonuca ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Çıkarlarınızı korurken, kendinizi de rahatlatmanın yollarını arayabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde paranızı korumak ve biriktirmek için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Venüs’ ün burcunuza geçmesiyle birlikte fiziksel güzelliğinize daha fazla önem verebilir, kişisel bakımınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik gündeminizde önem kazanmakta ancak karşı tarafın koşullarıyla davranmak zorundasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket ederken, işbirliklerinden destek alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gerek iş gerek günlük yaşantının getirdiği sorumluluklar gündeminizde. Yerine getirmek zorunda olduğunuz uğraşlar sizi meşgul edebilir; belli bir plan ve program dahilinde davranmak zorunda kalabilirsiniz. Yardım faaliyetlerinde bulunabilir, ihtiyacı olanların yanında yer almak isteyebilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulislerden fayda görebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşamdan daha fazla keyif alabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konularla uğraşabilirsiniz. Sorumluluk duygusuyla hareket ederken bir yandan da yaşadıklarınızdan mutluluk çıkarmaya eğilimlisiniz. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle sosyal ortamınızda hareketlilik yaşanabilir, kendinize daha duygusal hedefler koyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün eve, aileye ait sorumluluklara yönelebilir, üstünüze düşen görevleri yerine getirmek için bütün zamanınızı ve enerjinizi kullanabilirsiniz. Ebeveynlerin sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.Yönetici gezegeniniz Venüs’ ün burç değiştirmesiyle birlikte; önümüzde ki günlerde iş ve sosyal hayatınızda ön planda olabilir, ilişkilerinizle toplumun dikkatini çekebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kardeşlerle ilgili sorumluluk almanız, söylemlerinizde hem ciddi hem de duyarlı davranmanız gerekebilir. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu ay aile ve çocuk konularına kafa yorabilir, değerlerinize sahip çıkarak, daha duygusal ve korumacı bir hayat görüşünü benimseyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kazançlarınızla ilgili değerlendirme yaparak; tasarrufa yönelebilirsiniz. Aileniz için maddi fedakârlıktan kaçınmayarak, üstünüze düşen sorumlulukları yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Planlı ve programlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Eşin, ortağın ya da ailenin ortak gelirini korumak üzere harekete geçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendinizi daha rahat ifade etmenize ve istekleriniz doğrultusunda davranmanıza olanak sağlamakta. Çevrenizle kurduğunuz iletişimde taleplerinizi duyarlı ve hassas bir dille anlatabilir, başkalarının duygularına saygı gösterebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde ilişkilerden yana şanslı olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların getirdiği yükler bilinçaltınızda baskıya neden olabilir. İlkeleriniz doğrultusunda davranmak için kendinizi kurallar içine hapsedebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili endişeleriniz olmasına rağmen kontrol edemediğiniz harcamalar yapabilirsiniz. Bu ay çalışma ortamınızda daha duyarlı ve hassas davranabilir, iş arkadaşlarınızla duygusal bağlar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gruplar, arkadaşlar ve ekip çalışmaları içinde yoğunlaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Otorite konumunda ki kişilerle kuracağınız ilişkiler hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olabilir. Sorumluluklar alacağınız ortamlara katılabilir; ciddiyetle görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde romantik ilişkilerde hareketlilik yaşanabilirsiniz.