Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gerek bedensel gerekse de zihinsel olarak oldukça hareketli olacağınız bir sabaha uyanabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iletişiminiz yoğun hatta hararetli gelişebilir. Aklınızdan geçenleri süzgeçten geçirmeden ifade edebilirsiniz. Ayrıca aranızda parasal işlerinde olduğu konular geçebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Bir gayrimenkul, arazi veya komisyonlu bir işle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkna kabiliyetinizi ve güven veren yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşulları iyileştirmek için seferber edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Ancak karşınızdaki kişilerin aksi veya sizi test eden tavır ve davranışları gerilime neden olabilir. Ayrıca aynı anda bir çok konuyla birden ilgilenmek zorunda olmanız olaylara tam odaklanamamaya sebep olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendi iç dünyanızda düşüncelerinizle baş başa olmak isteyebilirsiniz. Sizi yoran ve huzursuz eden konuları artık yaşantınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak günün koşulları buna pek izin vermeyebilir. Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeniay ile birlikte başlatmış olduğunuz girişimlerinizi artık geniş kitlelere ulaştırmak için harekete geçebilirsiniz. Günün ilk bölümünde koşullar istediğiniz yolda ilerlemeyebilir ancak sonrasında koşullar daha iyi gelişecektir. Arkadaşlarınız, bağlı olduğunuz gruplarla hareketli zamanlar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gerek sosyal gerekse de iş yaşantınız yoğun geçebilir. Eğitim, iletişim ve bilgi akışı açısından hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Ancak günün ilk bölümü bazı gerilimlere açık olabilir. Ayrıca eve, aileye ait bazı durumlarda ise fikir ayrılıkları gündeme gelerek aklınızı karıştırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğinizi düşünerek hareket edeceğiniz ve kendinize yeni çıkış yolları yaratacağınız zamanlardasınız. Ufkunuzu geliştirecek kişilerden alacağınız destekleriniz olabilir. Yurtdışı, eğitim, medyaya dair işlerle ilgili ise gerilime açık olduğunuz bir süreçte yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk saatleri gerek madden gerekse de manen sizi yoracak gelişmelere açık. Zihnen sizi yıpratabilecek durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sonrasında iyileşen koşullarla birlikte sakinleşebilirsiniz. Yine de paranıza pulunuza ve duygusal paylaşımlarınıza sahip çıkın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah erken saatlerden itibaren gerilim içinde olabilirsiniz. Eşinizle olan ilişkilerinizde fikir ayrılıklarından dolayı bazı çatışmalara açıksınız. Gün içinde sorumlulukların getirdiği yükler de özgürlüğünüz üzerinde kısıtlayıcı olabilir. Sakin kalmaya çalışmalısınız zira koşullar karşı taraftan yana gelişebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Günün ilk saatlerinden itibaren yaşanacak hareketli koşullardan dolayı kendinize ve dinlenmeye fazla vakit ayıramayabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız iş yükünüz veya aileye dair sorumluluklar zamanınızın çoğunu kaplayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaşamdan keyif almaya isteklisiniz. Sevdiğiniz kişiye, çocuklarınıza veya hobilerinize günü ayırmak isteyebilirsiniz Ancak plan ve programınızın değişmesine neden olabilecek gelişmeler de açıksınız. Bu üzerinizde gerilime neden olabilir. Fikirsel çatışmalarında yaşanabileceğini bilerek hareket edin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, aile içinde hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Planda olmayan durumların çıkması düzenleriniz üzerinde etkili olabilir ve zaman zaman gerilimli durumlara neden olabilir. Ayrıca işten kaynaklı gelişmeler de sorumluluklarınızı size yeniden hatırlatabilir. Sakin kalmaya çalışın.