Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne sakin ve dingin enerjilerle başlamanıza rağmen içinize dönmenize neden olan ve zihninizi kurcalayan bazı sorularınız olabilir. Belirsizlik ve şartları kontrol edememe akışta kalarak sezgilerinize kulak vermeyi gerektirebilir. Atacağınız adımların kadersel bir anlam taşımakta olduğunu içten içe hissedebilirsiniz. Aldığınız haberler kafanızı iyice karıştırabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün hedeflerinize varmak için attığınız adımlar ertelenerek ya da engellenerek sizi kararsız kılabilir.  Finansal konulardaki girişimlerle ilgili sorunlar tekrar karşınıza çıkarak belirsizliği artırabilir. Maddi manevi değerlerinizle ilgili yaşadığınız kafa karışıklığı ticari faaliyetlerinizi de olumsuz etkileyebilir. Geçmişte yaşananlardan ders alma zamanı olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hem zihinsel hem bedensel olarak oldukça hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Özellikle öğleden sonra sizi yoran ve kararsız bırakan durumlar karşısında ne yapacağınızı bilemez bir hale gelebilirsiniz. İlişkiler ve işbirliklerinin sizden beklentisi üstünüzde ki baskıyı artırabilir bununla beraber eskiden verdiğiniz sözler sizi zora sokabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Görüş ve düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var. İçten içe değerlendirmeler yapmaktan ve henüz netleşememekten dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Akademik çalışmalar, yurtdışı konular, medya ve hukuk alanındaki işlerinizin ilerlememesinin nedeni daha önceden eksik bıraktığınız evraklar veya ihmal ettiğiniz görüşmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün sizin için kontrol edemediğiniz olaylarla başlayarak devam edebilir. Özellikle öğleden sonra şartlar belirsiz ve kafa karıştırıcı bir hale gelebilir. Yatırımlarınızı nasıl değerlendireceğinizi, bütçenizi nasıl denkleştireceğinizi bilemiyor olmanız gerilimi artırabilir. Geçmişte yaşananların tekrar üstünden geçmeniz gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşanan sorunların sürekli karşınıza çıkmasından bunalabilirsiniz fakat şartları karşınızdakiler belirlediği müddetçe eliniz kolunuz bağlı olacaktır. Eskiye dönerek durum değerlendirmesi yapmanız, gözden kaçırdığınız konuları görmenizi sağlayabilir. İş ve sosyal hayatınızda bir süredir ikilem yaşadığınız durumları gözden geçirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün başladığınız işlerin sonuca ulaşması mümkün görünmüyor. Çabalarınızın karşılığını alamayarak boş yere uğraştığınızı düşünebilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözlerin, eskiden yaptığınız konuşmaların tekrar karşınıza çıkması iyice elinizi kolunuzu bağlayabilir. Gerek bedensel gerekse zihinsel yorgunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün boyunca iki ileri bir geri adım atmanız gerekebilir, aldığınız haberler sizi şaşkına çevirebilir. Romantik ilişkiler ve çocuklarla ilgili konularda yaşananlar kararsız kalmanıza neden olabilir. Bugün özellikle ekonomik faaliyetlerinizi düzenlemek için girişimde bulunmamalı, her duyduğunuz sözün ardından giderek yatırımlara yönelmemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Öğle saatlerinde başlayan gerilim etkisini artırarak tüm gün sürdürebilir. Eviniz ve aileniz için yapmanız gerekenlerin baskısını üstünüzde hissederken, karşınızdakilerin verdikleri sözleri tutmaması duygusal iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Daha önce yaşadıklarınızı gözden geçirirseniz içinde bulunduğunuz durumu daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın çevrenizle olan iletişiminizin artması aranızdaki gerilimi artırabilir, daha önce paylaşmadığınız şeyleri konuşarak; duygularınızı dile getirebilirsiniz. Sakladığınız sırlar ya da eski söylemlerinizin tekrar karşınıza çıkması sizi de şaşırtabilir. Kararsızlık ve belirsizlik içinde olacağınızdan ağzınızdan çıkanlara çok dikkat etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün ekonomik konularla ilgili belirsizliğin gerilimi sizi iyice bunaltabilir. Hedeflerinize varmak için attığınız adımların sonuçsuz kalması ve tekrar tekrar aynı sorunlarla karşılaşmanız elinizi kolunuzu bağlasa da iyi bir durum değerlendirmesi yapmalı ve hatalarınızdan ders alarak, yeteneklerinizi doğru kullanma yoluna yönelmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay ile birlikte; kontrolü ele almak ve kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz sözler, üstlendiğiniz sorumluluklar ve eylemleriniz karşınıza engeller çıkarabilir, planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşanan belirsizlik ve karmaşa kararsız kalmanıza neden olabilir.