Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün romantik ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Risk ve macera içeren konularda ön plana çıkabilir, sevdiklerinizi şımartmak için alışverişe çıkabilir, hayatın keyiflerine yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile, yuva ve gayrimenkullerle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev alım satımında ihtiyacınız olan maddi gelirler için gereken desteği bulabilir, cesaretle yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün misafir ağırlamak ve aileyle bir araya gelmek size mutlu edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yakın çevre, kardeş, komşu ilişkilerinde neşeli, iyimser ve yaratıcı olabilirsiniz. Sosyal medya da bir anda parlayabilir, gruplar içinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Kendinizi özgüvenle ifade ederken son derece kararlı davranabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, yeni gelir kaynakları için başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak para idaresinde söz sahibi olabilir, kendi keyif ve zevkleriniz için harcamalarda bulunabilirsiniz. Bugün çok kararlı ve mücadelecisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; daha cesur ve özgüvenle davranmanıza olanak sağlayacaktır. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde kontrolü ele alabilir, istek ve talepleriniz doğrultusunda başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Önemli kararlar almanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize kapanarak; yaşamınızı etkileyecek kararlar almak için yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizi evinizden ya da kapalı alanlardan yürütüp mümkün olduğunca az diyalog içinde olmak isteyebilirsiniz.  Aldığınız kararları değerlendirirken kulislerden faydalanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün cesaret ve özgüvenle girişimlerde bulunabilir, yeni işbirliklerine başlayabilirsiniz. Gruplar ve dernekler içinde dikkatleri aktif ve yorulmaz tavrınızla dikkatleri üstünüzde toplayabilir, arkadaşlarınızdan takdir görebilirsiniz. Sevdikleriniz sizi şımartabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. İş teklifleri alabilir, cesaretle yeni çalışmalara girişebilir ya da üstünde çalıştığınız konularda üstlerinizin desteğini alabilirsiniz. Kararlı ve istikrarlı davranışlarla hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aynı felsefeyi paylaştığınız gruplar içinde lider pozisyonunda olabilir, görüş ve düşüncelerinizi cesaretle savunabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri planlayabilir veya yabancılarla bağlantılar kurabilir, medya, akademik eğitim ve mahkemelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kredi, komisyon, miras, vergi, nafaka gibi finansal konularda fırsatlar yakalayabilir, ortak paraların kullanımında söz sahibi olabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizde kararlı olmanız cesur adımlar atmanızı ve içinde bulunduğunuz krizleri çözmenizi sağlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün işbirlikleri, ortaklıklar ya da evlilikle ilgili konular ön planda olabilir. Sevdiğiniz kişiyle evlilik planları yapabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizi doğru yönlendirdiği, ortak hareket ederek başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerden cesaret alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatınızda lider pozisyonunda olabilir, çalışmalarınızı başarıyla yürütebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle keyifli organizasyonlar yapabilir, işi eğlenceye dönüştürebilirsiniz.  İşiniz için harcamalar yapmanız gerekse bile fırsatlarla karşılaşabilir ve başlangıçlar yapabilirsiniz.