Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün birkaç günlük durgunluktan sonra olaylar hızlanacak ve sıkı bir mücadele sürecine gireceksiniz. Duygusal olarak çok gergin ve aceleci olabilir, girişimlerinizde otoritelerin baskını üstünüzde hissedebilirsiniz. İş ve özel yaşamınız arasında kalarak ani öfke patlamaları yaşayabilir, hayatınıza yön verecek kararlar alabilirsiniz. Aile içi iletişim gelişebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizi yalnız hissettiğiniz bugün; korku ve düşmanlarınızlaani yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle kontrolünüzde olmayan nedenlerden dolayıfikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Duygusal olarak kışkırtılmaya müsait olduğunuzdan; inanç ve görüşlerinizden ötürü üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal ortamınızda, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, dernek içinde ani hareketlenmeleryaşanabilir. Beklenmedik harcamalar ve masraflar hazırlıksız yakalanmanıza neden olabilir. Eşinizin gelirleri, miras ve sigorta konularında üstünüzde baskı hissederek, sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Ailenin gelirlerini de düşünmek zorunda olduğunuz bir dönemdesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızda ani gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Duygusal kışkırtmalar ve baskı altında kalmanızdan dolayı,sizden beklenmedik öfkeli çıkışlar sergileyebilirsiniz. Yaşanan gerginlikler aile ilişkilerinize de yansıyabilir. Önemli girişimlerde bulunacağınız bu dönemde Merkür’ ün de burcunuza geçmesiyle kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Düşünce ve görüşlerinizi cesaret ve ısrarla savunarak dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz fakat bu sırada düşmanlıklarla da karşılaşabileceğinizi unutmamalısınız. Yurtdışı, mahkemeler, uzun yolculuklar ve akademik eğitimle ilgili ani olaylar gündeme gelerek, öfkelenmenizeneden olabilir. İş arkadaşlarınızdan kaynaklanan baskı, çatışmalara neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ortak gelirler, miras, banka, sigorta ve vergi konularında yaşanan olaylar krizlereyol açabilir. Bu durum arkadaşlarınızla tartışmalara, geleceğe dair hedef ve beklentilerinizde duygusal çatışmalara neden olabilir. Yaşamdan alacağınız keyif finansal endişelerden dolayıbaskılanabilir. Sosyal çevrenizle düşüncelerinizi daha rahat paylaşabileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ani gelişen olaylar hem iş hemde aile ortamınızda gerginliklere yol açabilir. Sosyal ortamınızda ve çalışma hayatınızda ki duygusalçatışmalar,  kolay kışkırtılmanıza dolayısıyla öfkelenmenize neden olabilir. Aile içinden gelen baskıduygularınızda dönüşüme sebep olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeni girişimlerde bulunmak için attığınız adımların engellenmesi öfkelenmenize neden olabilir.  İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız fikir ayrılıkları planlarınızı uygulayamamanıza yol açabilir. Kardeşler, yakın çevre ve kuzenlerle ilişkilerinizde sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmak istediğiniz bir dönem.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Merkür’ ün burç değiştirmesiyle birlikte ailenin ortak gelirleri kafanızı daha fazla meşgul etmeye başlayacak. Bugün romantik ilişkilerinizde ani hareketlenmeler yaşanabilir, ama duygusal krizler aldığınız kararları uygulamanıza engel olabilir. Aldığınız riskler ve keyfi harcamalarınız, finansal kaynaklarda,banka ve borçlanmalarda baskılara yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evlilikte, ortaklıkta ve ikili ilişkilerde bir süredir devam eden gerginlik bugün çatışmalarayol açabilir. Duygusal kışkırtmalardan dolayı eşinizle ve aile ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Ani ve fevri çıkışlarla, bireysel kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde karşınızdakilere daha fazla kulak vermeli, anlaşmaya varmak için iletişiminizde daha duyarlı olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün bireysel ve ani hareketlerinizden veya sözlerinizden dolayı iş arkadaşlarınızla çalışmaortamınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Duygusal kışkırtmalar ve baskılar kolay öfkelenmenize yolaçabilir. Daha önceki tecrübelerinizden yola çıkarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaptığınız işte ve üstlendiğiniz projelerde yeni bir öğrenme sürecine girmiş olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik gelirlerinizde gelişen ani hareketlilik keyfinizi kaçırabilir. Aşk ilişkilerindeve çocuklarla ilgili harcamalarınızdan dolayı duygusal çatışmalar yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizde dönüşüm yaşanabilir, arkadaş grupları ve sosyal ilişkilerinizdendolayı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla iletişim içinde olacağınız bir süreçtesiniz.