Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Keyiflere ayırdığınız birkaç günün ardından artık sorumlulukları almanız ve programlı davranmanız gereken bir gün başlıyor. Gerek işe gerekse de gündelik hayatınıza dair alanlarda titiz ve detaycı hareket edebilirsiniz. Ancak yurtdışı, yolculuklar veya medyaya ait işlerden bazı engeller sizi yorabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günü her ne kadar keyiflerinize ayırmak isteseniz de sorumluluklarınız peşinizi bırakmayabilir. Çocuklarınızın ihtiyaçları, hobi olarak gördüğünüz ancak ciddiyetle ele aldığınız uğraşlar zamanınızın büyük bir çoğunluğunu alabilir. Ayrıca bugün detaylara takılı kalmak zihnen yorabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ve işe dair konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Eşten, ortaktan veya işbirliği içinde olduklarınızdan kaynaklı bazı durumlar karşınıza bazı engeller veya kısıtlamalar çıkarabilir. Belirsizlikler kararlarınızı almanızda zorlayabilir. Parasal konularda ise harcamalarınız artabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınız ve mantığınız arasında kalabileceğiniz durumlar söz konusu. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ise ilişkilerinizde ise sorumluluk sahibi olarak davranacağınız koşullar var. Onların istek ve ihtiyaçlarını gözetmek her zamankinden önemli olabilir. Detaylara takılmamaya özen gösterin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün başlatmış olduğunuz ve hedeflediğiniz işlerle ilgili yeteneklerinizi göstereceğiniz bir gün sizi bekliyor. İşin parasal kısımlarının da ön planda olacağı çalışmalar yapabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmek; planlı ve programlı ilerlemek zorunda kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Nihayet burcunuza ilerleyen Ay; değerlendirmesini ve ön hazırlıklarını yaptığınız işleri artık gözler önüne çıkarmanıza olanak sağlamakta. Planlı olacağınızdan kendinizden emin hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugün bedeninize de gereken önemi vermeli; yorgunlu verecek işlere karşı dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hareketli geçen günlerin ardından artık geri çekilmek ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Gizli kalmış ve aklınızı kurcalayan durum ve kişilerle ilgili de bilmediklerinizi öğrenme şansınız var. Geleceğinizi ilgilendiren kararlarla ilgili ise de ön araştırmalar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gruplar, ekip çalışmaları adına hareketli zamanlar olabilir. Sorumluluğu ele alarak planlı programlı ilerleme olanağınız var. Ancak detaylara fazlasıyla takılmaktan kaçınmalısınız. Finansal alanda ise sizi kısıtlayan ve bazı yükler almanıza neden olabilecek harcamalar gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal yaşamda planlı programlı hareket etmeniz gereken bir gün sisi beklemekte. Ayrıca sağlıkla ilgili durumlar da sorumluluklar almanızı gerektiren gelişmelere işaret edebilir. Kendi istek ve arzularınızı bazen ikinci plana atabilir; çevrenizdekilere faydalı olmayı tercih edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yaşama bakışınızı etkileyecek daha gerçekçi ve objektif hareket etmenizi size bir kez daha hatırlatacak gelişmelere açıksınız. Duygularınız yerine mantığınızla davranmak sağlam koşulları oluşturmanıza zemin hazırlayacaktır. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmelerde bazı engelleri aşmanız gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Artık ilişkilerin, ortaklık ve işbirliklerinin parasal koşulları gündeminizde olabilir. Kurduğunuz birlikteliklerle ilgili bazı araştırmalar yapabilir; neyin ne derece yararınıza olduğuyla ilgili fikir edinebilirsiniz. Borç ve alacaklarla ilgili ise sizi zihnen yorabilecek durumlar karşı dikkatli olun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünden itibaren birkaç gün boyunca ilişkiler, işbirlikleri daha fazla ön plana çıkabilir. Karşınızdakilerin eleştirel ve gerçekçi halleri sizi hayallerinizden koparabilir. Aynı zamanda da iş ve sosyal yaşamda etkin olabilmeniz için onların destek ve görüşlerinde de ihtiyacınız olabilir.