Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde duygusal paylaşımlarınızda bazı gerilim veya soğumalar yaşamaya açıksınız. Ancak hemen sonrasında bu sıkışmışlıktan çıkacak gelişmeleri daha akılcı ve çok yönlü değerlendirebilecek bir tavır içine gireceksiniz. Ayrıca burç değiştiren Merkür ile iş hayatınız önümüzdeki günlerde daha önem kazanabilir. İçinde yolculukların, anlaşma ve eğitimin olacağı konulara yoğunlaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Merkür; çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya hobilerinizle alakalı konularda yeni gelişmeler getirebileceği gibi algı ve davranışlarınızda da değişime neden olabilir. Bugün ise sabah saatlerinde gerek ev, aile gerekse de eşiniz veya ortağınızla olan durumlarda bazı sıkışmalar, duygusal soğuma veya ısrarcılıktan kaynaklı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde öfkelenmenize veya içten içe huzursuzluk yaşamanız neden olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ancak hemen sonrasında burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte bu yorucu ortamdan sıyrılabilir; ipleri elinize alarak hareket edebilirsiniz. Çok yönlü bakış açınız ve esnek düşünme özelliğinizle olayları yönlendirebilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Merkür; tutum ve tavırlarınıza akılcılık ve temkin getirecektir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burç değiştiren Merkür, önümüzdeki günlerde duygularınızdan ve hırslarınızdan arınmış olarak düşünüp karar vermenize yardımcı olacaktır. Sabah saatlerinde gerek duygusal gerekse de parasal alanda yaşadığınız huzursuzluklar günün ilerleyen saatlerinde açılabilir. Ancak yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz zira kontrol dışı gelişmeler ikileme neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk saatlerinde aldığınız haberler veya yaşadıklarınız hemen harekete geçmenize veya karar almanıza engel olabilir. Adeta kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak sonrasında olayların gidişatı veya çevrenizden, dost ve arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle durumu toparlayabilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Merkür; parasal konularınıza hareketlilik getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuza ilerleyen Merkür ile düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve yaptığınız işlerde başarılı olacağınız koşulları getirmekte. Akılcı ve mantıklı yaklaşımlarınızla yönlendirici olabilir; temkinli ve sağlam adımlarla hareket edebilirsiniz. Bugün ise sabah saatlerinde yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili gelişmeler içten içe huzursuzluk yaratabilir. Ancak sonrasında daha rahat olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygusal paylaşımlar veya parasal konular sabah saatlerinde sizi yorabilir; kararsızlık veya sıkılmışlık duygusuna neden olabilir. Hemen sonrasında değişen bakış açınızla olayları farklı bir gözle değerlendirebilir; gidişatı olumluya çevirebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise önümüzdeki günlerde iç dünyanıza çekileceğiniz ancak sizi yoran duygu ve düşüncelerinizden arınmanıza yardımcı olacak koşulları getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Merkür; arkadaşlıklarınız, grup çalışmaları ve hedeflerinizle ilgili alana yeni bakış açısı ve değerlendirmelerde bulunacağınız koşulları getirecektir. Duygularınız yerine mantığınızla hareket edecek; sizin için uygun olanı daha rahat çözümleyebileceksiniz. Bugün ise eve, aileye ait konularda sabah saatlerinde yorucu gelişmeler yaşabilirisiniz ancak sonrasında üstesinden gelebileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kontrol dışı durumlar veya sizi yoran gerek duygusal gerekse de parasal konularla sabah saatlerinde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak sonrasında eşten, dosttan gelecek öneri ve tavsiyelerle üstesinden gelebileceksiniz. Burç değiştiren Merkür ise önümüzdeki günlerde iş hayatınız ve sosyal yaşantınızda hareketli bir süreci başlatacaktır. Yoğun bir çalışma temposu içinde olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde yaşamdan aldığınız keyfi, çocuklarınızla veya sevdiğiniz kişiyle olan bağlarınızı sorguladığınız bir zaman dilimi olabilir. Sonrasında değişen koşullarla birlikte bu ruh halinden sıyrılabilir; günlük işlerin koşuşturmasına dönebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise yurtdışı, eğitim ve medyaya dair işlere daha fazla yoğunlaşacağınıza; daha planlı ve yoğun çalışacağınıza işaret etmekte.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burç değiştiren Merkür; parasal konulara ve duygusal paylaşımlarla ilgili gelişmelerin gündeminizde daha yoğun yere alacağı koşulları getirebilir. Daha planlı ve programlı davranacağınız için mantığınızla ve hisleriniz arasında kalabilirsiniz. Bugün ise eve, aileye dair konularda sabah saatlerinde sizi hareketsiz bırakan koşullar olabilir. Ancak hemen sonrasında daha şartlar lehinize değişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuza geçen Merkür; önümüzdeki bir ay boyunca ikili ilişkiler ve işbirlikleri adına yeni süreçler getirecektir. Bugün ise yalın çevre, kardeş ve arkadaşlarınızla ayrıca eğitim ve yolculukları içine alan alanlarda bazı sıkışık durumlar söz konusu olabilir. Sonrasında değişen koşullarla birlikte ısrarcı ve katı tutumunuzdan sıyrılabilir; istekleriniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.