Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 08.09.2014

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün karar almakta ve harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Günü hayal kurarak ve sezgilerinizi dinleyerek geçirebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan ve önünüzü görmenizi zorlaştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Size hizmet eden kişilerin yanlış yönlendirmeleri ve düşmanlıklar hayal kırıklığı getirebilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek konulara dikkat etmelisiniz.

BOĞA            21 NİSAN-21 MAYIS

Hayallerinize ulaşmak için attığınız adımlar belirsizliklerle engellenebilir. Kendinize yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi kullanabileceğiniz hedefler koyabilirsiniz fakat sevdiklerinizden beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığı yaratabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğiyle kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İş ve aile hayatınızla ilgili girişimleriniz belirsizlikler veya aşırı hayalcilikten dolayı ertelenebilir. Kariyerinizde ilerlemek için sezgilerinize güvenmeli; sanatsal yeteneklerinizi açığa çıkarabilmelisiniz. Koşulların netleşmemesi aile ilişkilerinde de sorunlara yol açabilir. Ailenin maddi kaynaklarını kullanırken dikkatli olmalı fazla açılmamalısınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugün çok hayalci ve idealist olabilir, inançlarınız doğrultusunda hiçbir fedakarlığı yapmaktan çekinmeyebilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin uyarılarını dikkate alarak daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Belirsiz koşullara rağmen umudunuzu kaybetmeden ilerlemek niyetindesiniz. Yanlış anlaşılmalar ve yalanlar hayal kırıklığı yaratabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Duygusal olarak zor bir süreçten geçmektesiniz ve bazı fedakarlıklarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız krizleri ancak her şeyi oluruna bırakarak atlatabilirsiniz. Manevi paylaşımlar, sezgilerinizi de kullanarak doğru olanı bulmanızı sağlayacaktır. Maddi konularda belirsiz ve yanıltıcı koşullara karşı dikkatli olmalı,  gerçekleri göz ardı etmeden ilerlemelisiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İlişkilerinizden, sevdiklerinizden ya da size keyif veren konulardan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz; karşı tarafın ne yapacağından emin olmayan tavırları sizi daha fazla karmaşaya itebilir. Beklentilerinizi açık açık ortaya koymanıza rağmen duygusal farkındalığa ihtiyacınız olabilir. Sizden istenen fedakarlığı başkalarına faydalı olmak için kabul edebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün günlük işlerinizi yerine getirirken zorlanabilir, aksilikler, sakarlıklar ya da ertelemeler yüzünden yönsüz kalabilirsiniz. İçten içe yaşadığınız huzursuzluğun kökeninde kararsızlıklar yatıyor olabilir. Düşmanlıkların açığa çıkması kendinize olan güveninizi ve sevdiklerinizle ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızda ki belirsizlikler artabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıklar; geleceği belirsiz bir adımlar atmanıza neden olabilir. Çok yoğun duygular içinde kafanızın iyice karışması hem hayallerinizden hem de hedeflerinizden vazgeçmenize yol açabilir. Romantik ilişkilerde beklentilerinizin yerine gelmesi ve planlı davranabilmeniz için akılcı olmalı, sezgilerinizi kullanırken bile adımlarınızı yere sağlam basmalısınız.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Üstünde çalıştığınız projelerin ve elinizde ki işlerin düzgün ve verimli ilerlediğini düşünürken yaşanan karmaşa sizi şüpheye düşürebilir. İş ve sosyal hayatınızda ki ilişkiler beklentilerinizi karşılamayabilir. Evde ve ailede sizi fedakarlığa iten olaylar bitişlere yol açabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek üzere attığınız adımlar güçlü ekonomik destekler bulabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Bugün alacağınız haberlere, atacağınız imzalara ve vereceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Son derece iyi niyetle atılan adımlar sonu belirsiz ve yanıltıcı durumlara yol açabilir. Bir düşünce etrafında toplanmış olsanız dahi açığa çıkmamış fikir ayrılıkları toplulukların bozulmasına yol açabilir. Duygularınızla konuşmadan önce aklınızı da devreye sokmalısınız.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Ekonomik konularla ilgili hayalleriniz var olan gelirlerinizle uyuşmadığı için belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Yaptığınız fedakarlıklar ve gereksiz harcamalar borçlanmanıza neden olabilir. İş ve özel hayatınızın koşullarını hayale kapılmadan ve beklentilerinizi yükseltmeden gerçekçi değerlendirmelisiniz. Sanatsal yetenekleriniz dikkatleri üstünüze çekebilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Burcunuzda olan Ay; empati yeteneğinizi ve hassasiyetinizi açığa çıkarmakta. İkili ilişkiler ve işbirliklerini içine alan konularda yanılgılara özellikle dikkat etmelisiniz. Duygu dünyanızın yoğunluğu sizi hislerinizle hareket etmeye yöneltebilir. Karşınızdakilerin katı ve gerçekçi tutumunu anlamakta zorlanarak, ilişkilerde kopuşlar yaşayabilirsiniz.