Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ruhunuzun derinliklerindeki duygularınıza yönelebilir ve iç dünyanızı gözden geçirebilirsiniz. Eve, aileye, gayrimenkule dair alanlarda karşılaşacağınız durumlar olabilir. Bitiş ve başlangıçlarda bulunmak istediğiniz bu dönemde hislerinizle ve fevrilikle adım atabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha sakin ve sorumluluklar çerçevesinde hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde mantığınız ve duygularınız çatışabilir. Yaşadıklarınızdan dolayı kaygı, endişe duyabilirsiniz. Ayrıca eğitim, anlaşmalar veya üzerinde çalıştığınız işlerde zihnen yoğun olabilirsiniz. Beklenmedik şekilde ortaya çıkabilecek durumlar ani tepkiler vermenize yol açabilir. Ancak eşten, otorite konumundaki kişilerden sonrasında destek var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Parasal konular gündeminizde öne çıkmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde gruplardan, ekip çalışmasında bulunduğunuz kişilerden gelebilecek beklenmedik gelişmelere açıksınız. Çalıştığınız projelerin mali yönüyle alakalı farklı durumlar ortaya çıkabilir. Endişe ve kaygı hissedebilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda koşulları belli bir çizgiye çekebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi her zamankinden duygusal kılmakta. Bugünlerde yaşadıklarınızdan dolayı endişe ve kaygı hissedebilirsiniz. Sosyal konumuzdan dolayı ortaya çıkan ani ve beklenmedik gelişmeler sizi mücadele etmeye yöneltebilir. Anneniz veya ailenizle aranızda duygusal patlamalardan dolayı sorunlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sizi öfkelendiren ve huzursuzluğa iten koşullar içindesiniz. Hissettiklerinizi ve duygularınızı paylaşamamaktan dolayı agresif davranabilirsiniz. Diğer yandan iç dünyanızda geliştirdiğiniz ancak henüz gözönüne çıkarmadığınız projelerinizle ilgili yoğun bir çaba içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen zamanlarında sorumluluk getirecek olaylar olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş yaşantınızda ekip çalışmalarının öne çıktığı günlerdesiniz. Günün ilk bölümünde maddi alandaki gelişmeler üzerinde çalıştığınız proje ve hedefleriniz üzerinde etken olabilir. Koşulların değişkenliğinden dolayı olumlu veya olumsuz nasıl ilerleyeceğinizi kestirmeniz mümkün değil gibi gözüküyor. Günün ikinci bölümünde kontrolü sağlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyer hayatınız açısından ilkleri gerçekleştireceğiniz birgün olabilir. Yapmak istediğiniz ancak fırsat bulamadığınız bir konuyla ilgili adım atabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size sunacağı fırsatı değerlendirmeye ve kendinizi yenilemeye bakın. Gün boyunca kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ayrıca maddi manevi alanda sorumluluklarınızı yerine getireceğiniz zamanlar var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Akademik konular ve yolculuklarla ilgili aniden gelişen koşullar içinde olabilirsiniz. Yaşanacaklar hayata ve iş yaşantınıza ait düşüncelerinizi değiştirebilir veya yeni bir bakış açısı getirebilir. Günün ilerleyen zamanlarında ise ortaya çıkan bu gelişmeleri kontrol altına alabileceksiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ancak bazı duygusal kısıtlanmalar da olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parasal konular ve duygusal paylaşımlarda ufak çaplı krizlere hazırlıklı olmalısınız. Çocuklarınızdan veya sevdiğiniz kişiden kaynaklı durumlar sizi etkileyebileceği gibi farkındalık kazanmanıza yol açabilir. Aniden çıkan harcamalar da bunda etkili olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise olaylar kontrolünüz dışında akabilir; bilinçaltınızı huzursuz kılabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkiler ve işbirlikleri adına oldukça hareketli birgün geçirebilirsiniz. Kişilerin duygusal tavırları ve sizden beklenti içinde olmaları sizin de tarz ve davranış değiştirmenizi gerektirebilir. Günün ilk bölümünde aileden de kaynaklı bazı durumlar sizi olumsuz etkileyebilir; fevri tepkiler vermenize yol açabilir. Ancak sonrasında koşulları kontrol altına alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma yaşantınız bugün yoğun geçebilir. Üzerinize aldığınız sorumluluklar duygusal ve zihinsel olarak yıpratıcı koşullar içerebilir. Ayrıca kendi sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Ayrıca aile yakınlarınızdan birinin rahatsızlığıyla alakalı gelişmelere de açıksınız. Günün ilerleyen zamanlarında ise sorumluluklar sizi etkisi altına alabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sevgiye dair alanlarda derin duygular içindesiniz. Ancak değer yargılarınızdan dolayı bazı beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca aileden kaynakların kullanımıyla bazı yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Ani karar almamaya özen gösterin. Günün ilerleyen saatlerinde ise gelecek yönünde daha kapsamlı hareket edeceğiniz ve yolunuzu belirleyeceğiniz koşulları yaratabilirsiniz.