Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal yaşamınızda üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken kendinizi yeni deneyimlere açık hissedebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı, çalışma hayatınızı ve toplumsal konumunuzu etkileyecek gelişmeler sizi sınırlayabilir. İşbirliği içinde olduğunuz kişiler ya da ortaklarınız; girişimlerinizi engelleyebilir.

BOĞA   21 NİSAN-21 MAYIS

Hayata bakış açınızı değiştirmekte zorlansanız da ufkunuzu genişletmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği bulamasanız da yeni tecrübelere açıksınız. Eğitimi ilgilendiren konulardaki sorumluluklar size ağır gelse de yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Finansal konularda hırslı ve mücadeleci olabilirsiniz. Yatırımlarda bulunurken ya da girişimlerinizde daha önce tecrübe etmediğiniz alanlarda risk alabilirsiniz. Fakat aldığınız bu riskler sizi huzursuz edebilir ve üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir. Duygusal krizlerin sizi sınırlayan olabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Ailenizle işbirliği yaptığınız konularda engellerle karşılaşabilir, bilmediğiniz alanlarda mücadele etmeniz gerekebilir. Kısıtlandığınızı düşünmenize rağmen sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçınmayarak, yolunuza devam edebileceksiniz. Kişilerin size hissettirdiği baskı duygusal karamsarlığa neden olabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Üstünde çalıştığınız projeler ulaşım ya da iletişimle ilgili konulardan dolayı engellenebilir. Çalışma hayatında tamamlanması gereken işler sizi yorsa da gündelik yaşamın sorumluluklarını ihmal etmeden ilerleyebilirsiniz. Tecrübesizliğinizden dolayı harcadığınız enerjinin karşısında alacağınız verim düşük olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bugün zevkleriniz ve sevdikleriniz için yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Bir yandan hayatın keyiflerine diğer taraftan sizi karamsarlığa iten sorumlulukların getirdiği yüklere açıksınız. Romantik ilişkilerle ilgili konularda kısıtlanmanıza neden olacak gelişmeler yaşayabilir; gerçekçi davranmak zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Evde, aile içinde ki sorumluluklarınız sizi yorabilir. Özellikle gayrimenkul yatırımları için derinlemesine araştırmalar yapabilirsiniz. Fakat üstlendiğiniz yükler hem ilişkilerde hem de hedeflerinizde engellenmenize ve mücadele içine girmenize neden olabilir.  Sosyal alanda yeni deneyimlere açıksınız.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Yakın çevre ve kardeşlerle ortak sorumluluklar içinde olabilir; yapılacak işleri paylaşarak yerine getirebilirsiniz. Fakat gizli yürütmeye çalıştığınız ilişkiler size rağmen açığa çıkabilir. Zihninizi kurcalayan konularda bilinçli ve gerçekçi düşünerek hareket geçmeli, yeni girişimlerde bulunmadan önce iyice araştırmalısınız.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Kariyerinizden elde ettiğiniz kazançları değerlendirirken yeni girişimlere kalkışabilirsiniz. Tanımadığınız alanlarda deneyim kazanmaya çalışmanın getirdiği gerginlik üstünüzde yük hissetmenize yol açabilir. Sorumluluklarınızı ön plana çıkararak hareket etmeniz huzursuz etse de mücadele etmeye devam.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Sabah saatlerinde burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; size yeni alanlarda hareket etme olanağı sağlayabilir. Tecrübesiz olduğunuz konularda girişimlerde bulunurken iş ve sosyal hayatın deneyimleri işinize yaramayabilir. Düşüncelerinizin peşinden giderken verdiğiniz mücadele, ilişkilerinizde gerilime neden olabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugün hem sorumluluklarınız hem de kariyerinize dair gelişmeler bilinçaltınızda sizi huzursuz edebilir. Kontrolün sizde olmaması ve akışta kalmaya zorlanmanız engellere neden olabilir. Yaşama bakış açınıza ve düşüncelerinize ters gelen konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

İçinde bulunduğunuz grupların ya da arkadaşların sorumluluğunu almadan önce olayların finansal boyutuna da bakmalısınız. Kurduğunuz işbirliklerinde çatışmalar yaşayabilir, maddi konularda mücadele içine girebilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımında daha adil davranmanız gerekebilir.