Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Uzunca bir süredir geri harekette olan ilişkiler ve para gezegeni düz hareketine başlıyor. Artık bu alanlarda daha mantıklı ve seçici olarak ilerleyebilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde sizi gerçekçi davranmaya iten gelişmeler yaşanabilir. Artık sağlığınıza daha özen göstermeniz gereken bir sürece girmektesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştirecek Venüs; önümüzdeki günlerde aşka, çocuklarınıza dair alanlarda size yeni koşullar getirebilir. Sevginizi ve ilginizi kontrollü ancak samimi bir şekilde ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi kısıtlayan sorumluluklar veya gerçekçi değerlendirmeler yapmaya yönelten gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gün boyunca kendinizi ifade etmek, isteklerinizi çevrenizdekilere iletmek veya ikna etmekle geçebilir. Kardeşleriniz, eğitim, anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise burç değiştirecek olan Venüs; eve, aileye ve gayrimenkule ait alanlara yeni düzenler getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Parasal konularda fazla özgüvenle hareket edebilir; abartılı hamleler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde burç değiştiren Venüs ile artık arkadaşlıklarınız, eğitim, yolculuklarla alakalı alanlarınızı yeni koşullar getirebilir. Yaşama karşı daha gerçekçi bakış açısı geliştirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay, fazla özgüvenli ve risklere açık davranmanıza neden olabilir. Ayrıca kendinizi bugün güzelliğiniz ile dikkatleri çekebilir; ilişkilerden yana fırsatlara açık koşullarda olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde burç değiştiren Venüs ile önümüzdeki günlerde finansal konulara odaklayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gerek parasal gerekse de ikili ilişkileri içine alan konular içten içe zihninizi kurcalayabilir. İfade etmekten kaçınabilir ve fedakarlıkta bulunarak günü geçirebilirsiniz.  Akşam saatlerinde burcunuza ilerleyecek olan Venüs ile koşullar sizden yana olabilir. Ancak birkaç gün sonra işler düzene girebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar içinde, arkadaşlarla veya ekip çalışmalarında rol alabilir; kendinizi yeteneklerinizle gösterebilirsiniz. Bir süredir rayında gitmeyen koşullarla ilgili yeni düzenlemeler yapacağınız zamanlarınız var. Burç değiştirecek olan Venüs ile önümüzdeki günlerde ilişkilerden ve maddi kazançlardan beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda girişimleriniz ve yöneticilik vasfınızla ön plandasınız. İsek ve arzularınızı ısrarlı bir şekilde ifade edebilir; çevrenizdekiler kabul ettirmek için yaptırımcı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde burç değiştiren Venüs arkadaş çevreniz, grup çalışmalarınız ve hedeflerinize yeni koşullar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eğitim veya hukuki işlerinizle ilgili hazırlıkları yapabilir ve yarından sonra artık toplumsal alana çıkarabilirsin. Ayrıca akşam saatlerinde burç değiştirecek olan Venüs; kariyeriniz, sosyal hayatınıza yeni koşullar getirebilir. Ancak önümüzdeki birkaç gün bazı engel ve kısıtlamaları aşmanız gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Akşam saatlerinde burç değiştirecek olan Venüs; arkadaşlıklarınızı, hedeflerinizi ve grup çalışmalarınızı ilgilendiren alanda size yeni oluşumlar getirebilir. İşten gelen kazançlarınızı da etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde ise finansal işler ve duygusal paylaşımlar adına ufak çaplı krizlere açıksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve işbirlikleri adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kuracağınız ortaklıkların parasal veya duygusal yönü akşam saatlerinden itibaren artık daha fazla gündeminizde yer alabilir. Planlı hareket etmeniz halinde her iki tarafında fayda sağlayabileceği gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün gerek çalışma hayatınızda gerekse de gündelik yaşantınızda kendinizi özgüvenli bir şeklide ortaya koymak isteyebilirsiniz. Yapılacak işlerde ise karar alacak kişi olmanız sorumlulukları da beraberinde getirebilir. Akşam saatlerinde ise artık değişen dinamiklerle ilişkilere odaklanacaksınız.