Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 08.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün içindeki uğraşlarda detaycı ve araştırmaya yönelik olabilir; yeni teknikler deneyerek işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.  Finansal konularda sizi kısıtlayan koşulları çözmek için çaba içine girebilir; otorite konumundaki kişi ve kurumlarla iletişime geçebilirsiniz. Başkalarından alacağınız görüşler sizin için faydalı olabilir.  Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk hayatınızı ve duygularınızı yakın incelemeye alabilir; eşten beklentilerinizi gerçekçi gözle değerlendirebilirsiniz. Hislerinizi açıklamakta bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Bugün size yeteneklerinizi geliştirmenize katkısı bulunacak konusunda uzman kişilerle çalışabilirsiniz. Finansal konularda yapacağınız anlaşmalarda oluşacak pürüzleri danışarak çözüm arayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ait konularda bazı sonlanmalar gündeme gelebilir Sizi huzursuz kılan ancak detaylı düşünerek aldığınız kararlar olabilir. Kariyere ve işe ait başlatmış olduğunuz yeni yapılanmaları sizin için çalışan kişilerle bir araya gelerek gerçekçi bir gözle değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde dikkatli olmalısınız zira karşınızdakiler verilen sözleri tutmayabilirler.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde sizi huzursuz eden sorunları paylaşarak çözüm odaklı olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda olan soğukluğun nedenini arkadaşça konuşarak paylaşabilirsiniz. İş hayatınızda yabancılar, yurtdışı, eğitimle ilgili anlaşmalar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir; belki daha araştırmacı olmanız gerekebilir. İşinde uzman kişilerden fikir alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Para konuları gündeminizde önemli olacak. Ailenizden gelen veya gayrimenkule ait gelirlerle ilgili engelleri aşmak için planlı ve detaylı düşünmeniz gerekebilir. Aile büyüklerinin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili aceleyle aldığınız kararları yeniden değerlendirmeye gidebilir; eğitim veya yolculuklarla alakalı girişimlerinizin maddi boyutu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ay ile kendinizi daha rahat ifade etme şansınız var. Yanılgı içinde olduğunuz konuları enine boyuna sorgulayarak değerlendirmeler yapabilir; gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmalı; bilgilerin doğruluğunu araştırmalısınız. Kardeş ve yakın çevrenizle ilgili sorumluluklar tekrar gündeme gelerek sizi planlı olamaya sevkedebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendinize çekilerek düşüncelerinizle kalmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda kısıtlandığınız alanları belirleyebilir; gelecekle ve yatırımlarla ilgili değerlendirme, planlama yapabilirsiniz. İyimserliğin getirdiği riskler olduğunun bilinci varıp düşünce yapınızı değiştirmeye yönelik yeni davranışlar geliştirebilirsiniz. Kardeşlerle aranızda olan sorunları başlarıyla paylaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hedeflerinize varmak için gereken davranışları gösterecek ve sorumlulukları alacak gücünüz var. Gruplardan ve içinde yer aldığınız ekip çalışmalarından projelerinizi gerçekleştirmek için destek bekleyebilirsiniz. Ancak fazla iyimserlik sonradan sorun yaratabilir. Son dönemde yaptığınız harcamalara artık dur demenin zamanı gelmiş olabilir. Daha planlı olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda verimli ve üretken olmak isteyebilir; bu amaçla sorumluluklardan kaçmadan görevler alabilirsiniz. Size kimi zaman destek veren kimi zaman kısıtlayan kişiler olabilir. Bugün gerçekleri göz ardı etmeden değerlendirmeler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde sizden kaynaklı sorunlarınıza çözüm üretmek için harekete geçebilir;  önceden verilen sözleri hatırlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve kariyerinizde yükselmenize yardım edecek çalışmalarla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. Gruplar içinde otorite konumuna gelmek için hiçbir sorumluluktan kaçmadan görev alabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişecek durumlar, söylemler sizi içten içe huzursuz edebilir. Risk aldığınızı düşündüğünüz konuları yeniden değerlendirmeye tabi tutabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda gerçekçi olarak detayları tekrardan gözden geçirmelisiniz. Kariyerinizde otorite konumundaki kişilerle bir araya gelerek işin finansal gidişatı üzerine görüşebilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili ideallerinizde bazı değişimler yapmanız gerekebilir. Arkadaş ilişkilerinizde sorgulamalar yapabilir; toleranslı davranmakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve işbirliklerinizi gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilir; yaşadığınız sorunlara çözüm odaklı yaklaşabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim gibi konularda kısıtlandığınız alanlarda başkalarından destek alarak yapılandırabilirsiniz. İş hayatında verdiğiniz sözleri yerine getirmek için şu günlerde zor olabilir; iletişimi güçlü tutarak üstesinden gelmeye çalışmalısınız.