Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.11.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün iletişime oldukça açıksınız. Yakınlarınızla dialoglarınızı geliştirebilir; bilgi alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Ancak size gelen verilerin doğruluğundan emin olmadan harekete geçmemelisiniz. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve ticari işleriniz adına da gün yoğun geçebilir. Kontrolünüz dışında ortaya çıkabilecek aksilikler planlarınız üzerinde değişiklikler yapmanızı gerektirebilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Finansal konular gündeminizde önem kazanmakta. Ticari anlaşmalar, alım satım veya eğitimden elde edeceğiniz kazançlarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir veya haberler alabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi yaratıcılığınızla birleştirerek ortaya çıkaracağınız uğraşlardan gelir temin edebilirsiniz. Hayalci olmadan ilerlemeye bakmalısınız. Size ihtiyacı olan arkadaşa maddi yardımda bulunabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Ay; sizi hareketli ve konuşkan kılmakta. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz için çevrenizdekileri etkileme şansınız var. Birçok işi bir arada yapma isteğiniz hepsine aynı ölçüde odaklanamamayı beraberinde getirebilir. Zaman zaman bölündüğünüzü hissedebilir; zihnen dağılabilirsiniz. Eve, yerleşime ait durumlarla ilgili çıkabilecek belirsizliklere neden olabilir. 

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bilinçaltınız bugün oldukça karışık olabilir. Birbiriyle örtüşmeyen birçok düşünce zihinsel olarak sizi yorabilir. Arkadaşlarınız, kardeşleriniz veya yakınlarınızı ilgilendiren durumlar sizi düşündürüyor ve duygusal olarak etkiliyor olabilir. Eğitim, medya, yolculukları içine alan konularda veya geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olacak adımlarınızla alakalı henüz netleşemeyebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Arkadaşlar, gruplar ve ekip çalışmalarıyla yoğun geçecek bir güne hazır olun. Gün boyunca sohbet, konuşma, bilgi alış verişi çok olduğu ortamlarda yer alabilir; hem eğlenceli hem de eğitici zamanlar geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşabileceğiniz gibi sizin de onlardan öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Ancak paylaşımlarınızda dikkatli olmalısınız zira bazı yanıltıcı durumlar söz konusu.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İş ve sosyal hayatınızda iletişimin önem kazandığı ve becerilerinizde ön planda olacağınız bir gün sizi beklemekte. Yazışma, eğitim ve bilgi aktarımı adına yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak karşınızdaki bazı kişilerin sizi hayalkırıklığına uğratacak, düzeninizi bozacak veya ikilemde kalmanıza neden olacak davranışları olabilir. Bu tavır ve davranışlara karşı dikkati elden bırakmamalısınız.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Hayata daha olumlu ve ümitle baktığınız ve yaşadıklarınızı daha rahat bir pencereden değerlendirdiğiniz gün geçirebilirsiniz. Eğitim, medya, yabanılar veya yurtdışına ait işlerinizle alakalı yeni haberler ve bildirimler alabilirsiniz. Ancak alacağınız haberlerin doğruluğundan emin olmadan hamle ve girişim yapmamalısınız. Sizi hayale kaptıracak iş veya keyfi yolculuk fırsatları çıkabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Maddi manevi paylaşımların ufak çaplı krizler yaşatabileceği enerjiler güne hakim olabilir. Görünenin dışında altta yatan neden veya durumlar daha fazla ilginizi çekebilir. Zihinsel manada huzursuzluğun yanı sıra merakın getirdiği olayları araştırma isteğiniz yüksek olabilir. Yakın çevre veya arkadaşların mali durumu sizde endişeye uyandırabilir. Onlara yardım etmek için bazı fedakarlıklarınız olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, ilişki ve işbirliklerinize vurgu yapmakta. Eşiniz, ortağınız veya içinde bulunduğunuz bir anlaşmanın tarafları size değişik önerilerle gelebilirler. Edineceğiniz bilgiler işinize yarayabilir ancak doğruluğundan emin olmalısınız. Aile kaynaklarını, evinizi, yerleşiminizi ilgilendiren bir konudan dolayı ise fedakarlık yapmanız gerekebilir. 

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Sorumlulukların artması gündelik programınızda değişiklikler ve planda olmayan işlerle ilgilenme getirebilir. Akrabalarınız, arkadaşlarınızla ilgili durumlar da daha önceden tasarladığınız işleri yerine getirmekte zorlanmanıza neden olabilir. Ayrıca grup çalışmalarında ertelediğiniz görevleri bugün tamamlamaya vakit ayırabilir; hedefleriniz için keyiflerinizden feragat edebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugün kendinizi yoğun ve sorumluluklarla geçen günlerin ardından daha özgür hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi, arkadaşlarınız, çocuklarınızla zamanınızı değerlendirebilir; zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sizi zihinsel alanda besleyecek uğraşlarla da zevkle alakadar olabilir; bilgi alış verişlerinde bulunabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Eve, yerleşime, gayrimenkule veya aileye dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. İkilemde kalmış olmanıza rağmen sezgilerinizi dinleyerek kendinize çıkış ve çözüm yolları yaratabilirsiniz. Babanız veya annenizle ilgili bazı durumlar bağlayıcı yerine göre de huzursuz edici olabilir. Evinizde davet verebilir, misafir ağırlayabilirsiniz.