Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (08.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Geleceğe yönelik hedeflerinize odaklanacağınız ve ideallerinizi gerçekleştirmek için mücadele edebilir, dernek ve gruplar içinde aktif rol alabilirsiniz. Ekonomik konularda ki girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi heveslendirecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda hareketli günler sizi bekliyor. Yeni bir kariyer pozisyonu için mücadele edebilir, çalışma ortamınızda rekabet gerektiren girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda oluşacak gerilim sonlanmalara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüş ve düşünceleriniz için mücadele edebilir, fikirlerinizde sıra dışı çıkışlarla dikkat çekebilirsiniz. Sabah saatlerinde mali konulardan dolayı endişelenebilirsiniz. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay’ ın enerjisiyle ikili ilişkilerde sizi mutlu edecek ve neşelendirecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sizin için banka, sigorta, miras, nafaka, vergi, kredi gibi konularda, ortak kaynakların paylaşımında mücadele etmeniz gereken günler başlayabilir. Finansal işlemlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da sosyal çevrenizle aranızda kopmalar ve gerilim olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Önümüzdeki günlerde ortaklık ve işbirlikleriyle ilgili hareketlilik yaşayabilir, danıştığınız, fikir aldığınız kişilerle aranızda çatışmalar olabilir. İlişkilerde sorunlar ve mücadele gerektiren gelişmeler olabilir. İş ve sosyal yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sağlığınıza önem vermeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yaparken zorluklarla karşılaşabilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar olabilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda yaşanacak gelişmeler beklentilerinizi yüksek tutmanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk ilişkilerinde hareketli günler yaşayabilir, aranızda gerilim olabilir. Rekabet gerektiren ortamlarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınızı sergilemek için mücadele edebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade edebilir, yurtdışı ve yüksek eğitimle ilgili konularda gündemde.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yuva ve aile için mücadele etmenizi gerektiren olaylar yaşanabilir. Gayrimenkullerle ilgili rekabet içine girebilir, aile ilişkilerinde çatışmalar olabilir. Evinizde tadilat gerekebilir. Bugün finansal konularda sizi mutlu edecek gelişmeler sonunda beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kişisel gelişiminiz için yeni eğitimlere katılabilir, yolculuklara çıkabilir, rekabet gerektiren anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün ortaklık, işbirliği ve evlilikle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, maddi manevi yeteneklerinizi kullanabilmek için mücadele edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yeni gelir kaynakları için harekete geçebilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızda hızlı gelişmeler yaşanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Mars’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte enerjiniz yükselebilir, hayatınızda rekabet gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerde gerilim ve çatışmalar yaşanabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinç altınızda huzursuzluk yaşayacağınız, kadersel gelişmeler karşısında gerilim hissedeceğiniz ve gizli düşmanlarla mücadele edeceğiniz bir sürece girmiş olabilirsiniz. Bugün iş ve aile hayatınız arasında kalabilirsiniz.