Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yine ilişkiler gündeminizde olacaktır, karşınızdakilere daha anlayışla yaklaşmanız iyi olacaktır. Sadece kendinizi düşünmek yerine başkalarının da isteklerinin yerine gelmesine fırsat vermeli, uyum ve dengeyi sağlamaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bir süredir üzerinde çalıştığınız iş ve projeleri artık tamamlamak üzeresiniz. Göstermiş olduğunuz çaba ve emekler olumlu ya da olumsuz size geri dönecektir. Gerek iş gerekse gündelik yaşantınızda yeni girişimlerden uzak durmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta sonunun hızı ve sosyal temposu yerini daha dingin koşullara bırakıyor. Yakın ilişkiler, çocuklarınız veya sosyal faaliyetler adına sizi meşgul eden durumları gözden geçirebilir; nasıl bir tavır ve davranış göstererek ilerleyeceğinizi değerlendirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde başladığınız işleri bitirmekte zorlanabilir, zamanınızı boşa harcadığınızı düşünebilirsiniz. Ev, yer değişikliği veya gayrimenkulle ilgili kararlara dikkat etmeli;  en uygun koşulları sağlamak için tekrar değerlendirme yapmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Üzerinde çalıştığınız anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde yaşanan iletişim trafiği size keyif verse de sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde eve ve aileye dair konular gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yetenekleri kazanca dönüştürmekadına nasıl değerlendireceğinize kafa yorabilirsiniz. Girişimde bulunmak yerine ön çalışma ve hazırlıklara zaman ayırabilir, gelir gider tablonuzu gözden geçirebilirsiniz. Akşama doğru ise iletişim trafiği hız kazanabilir. Dikkat.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günü bozulan ilişkilerinizi tamir etmek veya yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için değerlendirebilirsiniz. Uyum ve denge yaratmak için çaba sarf edebilir, huzurunuzu bozacak konulardan kaçınabilirsiniz. Öğleden sonra ise maddi ve manevi değerleriniz ön planda.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve işbirlikleriyle ilgili konular sizi huzursuz etse de harekete geçemeyebilirsiniz. Gizli saklı olayların yarattığı gerilimi sabah saatlerinde yaşayabilir; gelişmeleri kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. Ay ile birlikte; ilişkilerinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün sosyal gruplar içinde arabulucu rolü oynayabilir, arkadaşlarınız arasında ki iletişimi sağlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik adımlar atmak yerine önceliğiniz var olan işlerinizi tamamlamak olmalı. Ertelemeler canınızı sıksa bile geçici olduğunu biliniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatleri iş ve sosyal hayatınız açısından oldukça aktif geçebilir. Başlattığınız girişimlerde eksik kalan noktaları yeniden gözden geçirebilir; eksiklerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. Fakat kendi kararlarınızı uygulamak yerine uyumlu davranmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün üzerinde çalıştığınız projelerin tamamlanmasının son aşamasındasınız. Hayata bakış açınızı ifade ederken uyumlu davranarak, herkesin fikrine saygı duyabileceğiniz bir süreçtesiniz. İlerleyen saatlerinde iş hayatınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan koşullarınızı gözden geçirmelisiniz. Borç alacak hesaplarını iyi yaparak bütçenizi dengede tutmanın yollarını arayabilirsiniz. Duygusal krizleri çözmek için; işbirlikçi davranmak isteyebilirsiniz.