Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek yeniay ve tutulma size zarar veren bağımlılıklardan kurtulmanıza yol açabilir. Bilinçaltınızda kalan bazı sorunları çözebilir, kadersel bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir ve onlarla nasıl baş edeceğinizi anlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önümüzdeki günlerde daha önce vazgeçtiğiniz veya ertelediğiniz hedef ve ideallere ulaşmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Fakat bunun için önce size yük getiren bakış açısından kurtulmalısınız. Yeni arkadaş grupları ve dernekler bu yolda size yardımcı olabilir, zorlanarak ta olsa yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızı etkileyecek bu yeniay ve tutulma ile birlikte yeni bir kariyere adım atabilir, sevmeden yaptığınız işleri bir tarafa bırakarak kendinize başka hedefler belirleyebilirsiniz. Eşinizin, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişilerin sizi engellemesine fırsat vermemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte yurtdışı, medya, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşıp yeni bir bakış açısı geliştirirseniz, karşınıza beklediğinizden daha fazla fırsat çıkabilir, fanatizme kapılmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sizi derinden yaralayan sorunlara çözüm bulmanız için önce kendiniz değişimi kabul etmeli, körü körüne bağlandığınız konulardan uzaklaşmalısınız. Banka, kredi, vergi, sigorta gibi finansal konularda yaşanan hareketlenmeler aslında fırsatların habercisi olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeniay ve tutulmayla birlikte karşınızdakilere farklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Her zaman koşulları belirleyen siz olmak zorunda değilsiniz. Biraz da iplerin başkalarında olması size beklenmedik kapıların açılmasını sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gündelik alışkanlıklarınızı değiştirmek, daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için zararlı bağımlılıklardan kurtulmak gerektiğini fark edebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Çalışma ortamınızda bazı görevlerden vazgeçmeniz size farklı fırsatlar getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerçekleşecek yeniay ve tutulmayla birlikte aşk hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinize karşı daha duyarlı ve fedakâr olabilir, ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Çocuklarla ilgili kararlar alabilir, yaratıcılık gerektiren girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ve aileye dair gelişmelerin hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Vazgeçemeyeceğinizi sandığınız konulardan vazgeçmeniz size acı verse bile sonunda gelen fırsatlar yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Beklentilerinizi yüksek tutmadan gerçekçi olmanızın faydasını göreceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önce gelen haberler canınızı sıkarak sizi bazı konulardan vazgeçmeye zorlayabilir. Fakat olayları olduğu gibi kabullenirseniz farklı bir bakış açısı yakalayabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün gerçekleşecek yeniay ve tutulmayla la birlikte kendinizi kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için önünüzde zorlu bir yol olduğunu görerek harcamalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Fakat yeteneklerinizin fark edilmesiyle birlikte fırsatlar yakalayabilir, gelir elde edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün burcunuzda gerçekleşecek yeniay ve tutulmayla birlikte yaşamınızda ve ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayarak bazı kişi ve konuları gündeminizden çıkabilir, yeni ufuklara gitmenizi engelleri kaldırarak daha mutlu olabilirsiniz.