Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün iyimser ve dinamik enerjiler eşliğinde başlayabilir. Zihinsel ve iletişimsel alanda aktif koşulların varlığı sizin düşünce ve fikirlerinizi doğru, dürüst ve net bir şekilde ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuk alanındaki işleriniz akıcı ilerleyebilir; yeni girişimlerde bulunmanıza zemin hazırlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konulardaki endişeleriniz devam ederken ortak olduğunuz gelirlere ve krediye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bilinçaltınızı yoran bu düşüncelerinize bir çıkış yolu arayışı içine girebilirsiniz. Gelecekte atacağınız adımların ön hazırlıklarını yapmak için günün enerjileriniz kullanmanız yararınıza olabilir. Ayrıca perde arkası yaşanacaklara karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayacak dost, arkadaş ve bağlı olduğunuz grupların desteğini alabilirsiniz. Ayrıca odaklandığınız işlerde başarı elde etme şansınız yüksek gibi görünüyor. Güçlü kişilerden alacağınız önerileri göz ardı etmemelisiniz. Her ne kadar sizi engelleyen durumlar olsada engelebileceksiniz. Koşullarınızı karşınızdakine göre de ayarlamalısınz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınıza yenilik getirmek için düzenlerinizi yenilemek ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yeme içme ve beden sağlığınıza dair konularda yeni bir idrak geliştirebilirsiniz. Ayrıca iş ve sosyal hayatınızda eğitim, yurtdışı işler ve akademik çalışmalarda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gerek sözleriniz gerekse de fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün fırsatlara oldukça açık koşullar içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılığınızı arttıran gelişmeler ve gayrimenkullere ait konularda sizi rahatlatacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, akademik çalışmalar, medya, hukuk alanındaki işlerinizde ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aileye ait konulardaki meşguliyetlerinizin artık belli bir kazanmış olabilir. Size yeni ufuklar açacak ve yeni koşullar sağlayacak koşullara erişebilirsiniz. Aynı zamanda finansal konularda hiç düşünmeden attığınız adımlar ve girişimlerle ilgili planlama yapmaya karara verebilirsiniz. Eğitim, ticaret, komisyonlu işlerle alakalı gelecek kazançlarınız olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün üzerinde çalıştığınız bir proje, anlaşma veya beklediğiniz görüşmeyle ilgili pozitif durumlar yaşanabilir. Karşınızdaki kişilere bağlı olmanıza rağmen uyum ve dengeleri koruyarak anlaşmaya varabilir; ortak noktada buluşabilirsiniz. Ayrıca eğitim, fikir alış verişleri ve ticaretle ilgili işlerinizi halletmek için günün olumlu enerjilerini lehinize kullanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda size kazanç fırsatları getirecek gelişmelere açıksınız. Risk almaktan çekinmeyecek; yeni ufuklara açılmaktan kaçmayacaksınız. Yabancılar, eğitim ve ticaretten yana hareketli ve şanslı bir süreçtesiniz. Sizin liderliğinizde yeni durumlar gelişebilir. Ancak çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi dürüstlük üzerine kurnamızda yarar var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; kendinizi geliştireceğiniz fırsatlar, ilişkilerinize hareketlilik ve isteklerinizin peşinden gitme motivasyonu getirmekte. Bugün işleriniz arzu ettiğiniz akıcılıkta ilerleyebilir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı gelişmeler ve aile kaynaklarından elde edecekleriniz sizin adınıza pozitif olabilir. Ancak fazla ısrarcı davranmakta fayda var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızdaki korkularınızla baş edebilmek için girişimleriniz için alacağınız riskleri doğru hesaplamak isteyebilirsiniz. Bu yüzden içi dünyanıza çekilebilir ve düşünmeye vakit ayırabilirsiniz. Planlarınızı ve ön hazırlıklarınızı yapmak için uygun koşullardasınız. Ayrıca eve, aileye ve yerleşime ait bir konuda belli bir karara varmanızı kolaylaştıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize ulaşmak için sizi yenileyecek ve ufuk açacak ortamlara girebilir ve kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve konusunda uzman olanlardan destekler bulabilirsiniz.  Edineceğiniz tecrübe ve fikirleri kendi zihninizde harmanlayarak yeni bir idraka varabilirsiniz. Bugünlerde sözlerinizi sakınmadan daha rahat ifade etmektesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda hareketli günler geçirmektesiniz. Eğitim, ticaret, yolculukları içeren alanlarda sizi yukarı taşıyacak gelişmeler olabilir. Kendi inançlarınız ve felsefelerinizden vazgeçmeden ilerleyebilir; isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Finansal alanda ise yeteneklerinizi ortaya çıkararak elde edeceğiniz yeni kazanç fırsatları ve olanaklar yakalayabilirsiniz.