Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü yarım kalan işlerinizi tamamlayarak, üstünde çalıştığınız konuları yeniden değerlendirerek geçirebilirsiniz. Bir süre önce yaptığınız görüşmeleri sonuca ulaştırabilir, maddi konularda bir karara varabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise aile ilişkilerinde sevecen ve şefkatli tavırlar sergileyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerini ticari faaliyetlerinizi ve ekonomik durumunuzu gözden geçirebilirsiniz fakat yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Bugün ilişkilerinizle ve yaşamınızla ilgili konularda nihaî bir karara varabilir, geçmiş defterleri kapatabilirsiniz. Sonrasında ise yakın çevre ilişkilerine odaklanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünü kendinizle ilgilenerek, aldığınız kararları uygulayarak ve değişen koşullara uyum sağlamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Düşmanlıklardan zarar görmemek için planlar yapabilir, geçmiş tecrübelerinizden ders çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde ekonomik konular devreye girebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde endişeleriniz artabilir, dedikodular kafanızı karıştırabilir. Yaşadıklarınızı gözden geçirerek daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Akşama doğru ise burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; daha hareketli ve enerjik olacağınıza işaret edebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize varmak için arkadaşlarınızla fikir alış verişi yapabilir, kişisel gelişiminiz için eğitimler planlayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda aldığınız kararları gözden geçirerek anlaşmalara varabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise aşırı hassasiyet göstererek, kendi içinize çekilebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yoğun iletişim trafiği içinde yaptığınız görüşmeleri tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Yarım bıraktığınız işler sizi huzursuz ettiğinden tamamlamak için çaba sarf edebilir, başladığınız işlerin takipçisi olabilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaşlıklarınıza karşı daha korumacı davranabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde ki yoğunluk ve hareketlilikten bir sonuç alamayabilirsiniz. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan bilgi toplamanızda fayda var. Ortak paraların paylaşımıyla ilgili gelişmeleri tekrar değerlendirebilirsiniz. Sonrasında ise kariyerinize yönelik çalışmalar içine girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün içinde kulağınıza gelen bilgiler telefon trafiğinizi hızlandırabilir fakat görüşmelerden bir sonuç alamayabilirsiniz. Karşınızdakilerin son sözlerini söylemesiyle durumunuzu netleştirebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizde aileye, yuvaya ve inançlara dair değerler ön plana çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son günlerde yaşanan hareketlilik bugün de devam edebilir fakat eylemlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevleri bitirerek teslim etmeniz gerektiğinden temponuz artabilir. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili girişimler de bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gün içinde eksiklerinizi gidermek ve kalan işleri bitirmek için yoğun bir koşturmaca yaşayabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize son bir şans vererek onlarla görüşebilirsiniz. Sonrasında karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay;  olayların kontrolünü elinizde tutmakta zorlanabileceğinize işaret etmekte.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yeni girişimlerde bulunmadan sevdiklerinizle zaman geçirebilir, fikir birliği yaptığınız kişilerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Aile ve evle ilgili konuları yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Akşama doğru gündelik yaşamınızı düzenleyecek çalışmalar yapabilir, projeler üretebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve iş konularına odaklanmak istemenize rağmen dikkatinizi dağıtan olaylar ilerlemenizi engelleyebilir. Daha önce verdiğiniz sözlerin hatırlatılması üzerine durum değerlendirmesi yapmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde romantik ilişkilerde oldukça hareketli saatler geçirebilirsiniz