Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sizi geri planda kalmaya iten durumlara rağmen bugün şansın sizden yana olacağını unutmayın. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle iş hayatında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aileden gelen kaynakları arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitime, yolculuklara veya kardeşlere ait konularda çözemediklerinizi toparlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sizi geri planda kalmaya iten durumlara rağmen bugün şansın sizden yana olacağını unutmayın. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle iş hayatında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aileden gelen kaynakları arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitime, yolculuklara veya kardeşlere ait konularda çözemediklerinizi toparlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda ideallerinizi gerçekleştirebilmek için güçlü kişilerin maddi manevi imkanlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Grup çalışmalarından veya arkadaşlardan beklenmedik şekilde gelecekler sizi motive edebilir. Eğitim, yolculuklar, ticaret ve aracılık temalı işlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayallerinizi gerçekçi kılacak veya sonlandırmanıza neden olacak etkiler altındasınız. Karşınızdaki kişilerin sizi düşünmeye iten ve dönüştüren davranışları olabilir. Kendinizi baskı altında hissetseniz dahi pozitif gelişim içindesiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan düşünce ve olaylarla ilgili farkındalık yaratacak şeyler yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda dalgalı bir seyir içindesiniz. Beklentilerinizin yüksekliği veya fazla güvenden dolayı gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Ancak ayağınıza gelen fırsatları kaçırma potansiyeliniz var. Gruplar içindeki faaliyetlerle alakalı olarak geçmişe yönelik değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Gelecekte ufuk açacak gelişmeleri yakalamaya çalışın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde karşınızdakilerin net olmayan davranışları veya içinde bulundukları durum sizi etkilemekte. Sabah saatlerinde daha gerçekçi düşünmenize ve hareket etmenize olanak sağlayacak gelişmeler var. Yaptığınız çalışmalardan beklenmedik şekilde kazanç sahibi olabilir; başvurduğunuz krediyle alakalı ise olumlu dönüşler alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sağlığınız, iş koşullarınız veya gündelik işlerinizle ilgili muallakta kalan durumları bugün aile fertlerinizden alacağınız desteklerle çözebilirsiniz. Sizi bilgilendirecek cesur insanlarla karşılaşabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için arkadaş ve dostlarınızın desteklerine açıksınız. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işleriniz olumlu ilerleyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdiğiniz kişi, çocuğunuz veya aile kaynaklarından elde edeceğiniz gelirle alakalı olumlu gelişmeler olabilir. Sizi hayale kaptıracak durumlara karşı temkinli yaklaşmalısınız. Sizi ufak çaplı krize iten mali konular veya duygusal paylaşımlarla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fazla özgüvenden dolayı fırsatları kaçırmamaya çalışın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve, aileye ve yerleşime dair konularda netleşmemiş konular var. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle toparlayabilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz süreçte akılcı yaklaşımlar içinde olmak yeni bakış açıları ve fırsatlar getirebilir. Çocuklarla aniden ortaya çıkan bir konu ikili ilişkiler üzerinde farkındalığa sebep olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde düşünce dünyanızda karmaşık olabilirsiniz. İstekleriniz ile hayalleriniz arasında kalmanın karmaşasını yaşamaktasınız. Hedefinizi belirleyerek ilerleme şansınız var. Kazanacağınız farkındalık sayesinde para mevzularınızı düzenleyebilirsiniz. Ancak ailenizle ilgili bir durumdan dolayı ise bir ödeme de karşınıza çıkabilir.  

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal şlerinizi halletmek pek kolay olmayabilir. Kontrol dışı durumlar sizi hayalkırıklığına uğratabileceği gibi özgüvenli hareket etmenize neden olabilir. Karşınıza çıkan kişiler, eşiniz veya yetkin insanlardan alacağınız fikir ve bilgileri iyi özümsemeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz kişiyle alakalı ise beklenmedik sevinçler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi duygusal bir ruh halinde kılmakta. Bugün güçlü kişiler desteğiyle kendinizi toplayabilir ve ideallerinize ulaşma şansına sahip olabilirsiniz. Kendinizde eksik hissettiğiniz bir yönünüzle alakalı olarak çalışmalar yapabilirsiniz. Aile veya babanızla ilgili bir konu için harcamalarda bulunabilirsiniz.