Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.07.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Güne yenilenmiş enerjilerle başlayabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi özgürce ortaya koymaktan çekinmeyecek; hedeflerinize odaklı ilerleyeceksiniz. Ani gelişen olaylar heyecanlanmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşayabilir; keyiflerinizi abartabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ve onların gelecekleriyle ilgili ufuk açıaı fırsatlar olabilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Sabah saatlerinde kontrolünüz dışında meydana gelen durumlar gerginliğe neden olabilir. Duygusal tepkiler vermek yerine mantıklı düşünmeye ve değerlendirmelerinizi bu yönde yapmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ise aileye ait konularda sizi madden ve manen beklentiye iten durumlarla karşılaşabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek sizin için ön sırada olabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İdeallerinize ulaşmak için daha önce kullanmadığınız yöntemleri deneyebilir; alternatif çözümler üretebilirsiniz. Grup ve dernekler içinde liderliği ele alabilir; başı çekebilirsiniz. Çevrenizdekileri etkileyebileceğiniz koşulları doğru değerlendirmeye bakın. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizden alacağınız destekler var. Beklentilerinizi makul seviyelerde tutmalısınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

İş ve sosyal hayatınızda yeni atılımlar içindesiniz. Her zamankinden farklı davranışlarınızla öne çıkabilirsiniz. Ele aldığınız proje ve görevleri ivedilikle ve heyecanla ilerletmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken gelişmeler olabilir. Yüksek harcamalarda bulunabilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür’ün desteğiyle düşünce ve fikirlerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal alandaki işlerinizde ani gelişmelere hazırlıklı olun. Yenilenme getirecek durumlar ufkunuzu açabilir ve size yeni fırsatlar getirebilir. Ayrıca kişisel planda sizi geliştirecek; hedeflerinizle alakalı istek ve arzuları körükleyecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Ancak parasal konularda dikkatli olmalısınız zira hayale kapılma riskiniz var.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Ortak gelirler, borç ve alacaklarınızla ilgili aniden ortaya çıkabilecek gelişmelere açıksınız. Bu beklenmedik durumlar sizde ufak çaplı krizlere ve gelecek kaygısına yol açabilir. Günün enerjileri çözüm üretmenize olanak sağlayacak fırsatları da beraberinde getirebilir. Eşiniz, ortağınız ve işbirlikleriniz adına ise kafa karıştırıcı durumlar duygusal tepkiler vermenize sebep olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Gerek özel gerekse sosyal ilişkileriniz adına beklenmedik olaylara açıksınız. Size farkındalık kazandıracak durumların yanı sıra yenilenmeler içindesiniz. Eskiyi geride bırakarak yüzünüzü ileriye çevirmek isteyebilir bu sebepten dolayı özgür hareket edebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden, grup ve bağlı olduğunuz derneklerde tanışacağınız kişilerle yakınlıklarınız olabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi beklemekte. Aniden değişen koşullar rekabet yaratabileceği gibi liderliği ele alarak ilerlemenize neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda parlamanıza olanak sağlayacak girişimleri bugün cesaret ve hevesle yapabilirsiniz. Çevrenizdekileri idealleriniz doğrultusunda etkileme potansiyeliniz sayesinde ideallerinize ulaşma şansınız var.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün risk almaya ve cesur hareket etmeye meyillisiniz. Hayatın keyiflerine açık olmanız aşkta, çocuklarınızla ilgili gelişmelerde ve seyahatlerde size güzellikler getirebilir. Sizi heyecan iten durumlarla karşılaşabilir; yenilenmeler içinde olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukukla ilgili konularda ise ufkunuzu açacak gelişmeler size geleceğiniz adına fırsatlar getirebilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

İç dünyanızla ilgili farkındalıklara neden olabilecek durumlar söz konusu. Gerek eve, aileye gerekse de kariyerinize dair yeni başlangıçlar içinde olduğunuz şu süreçleri doğru değerlendirmeye bakın. Bazı yüklerden kurtulmanıza olanak sağlayacak koşulları yaratabilir; cesurca hareket edebilirsiniz. Ortak gelirlerden, kira veya primden yana kazanç elde edebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Eğitim, anlaşmalar veya yolculuklarla ilgili bir süredir zihninizi kurcalayan düşüncelerden sıyrılabilir; kararlar alabilirsiniz. Farkındalık yaratan ve ufkunuzu açacak kişilerden alacağınız desteklerle alternatif çözümler üretebilir; geleceğiniz için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili ise beklenmedik haberler alabilir; iletişime geçebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Gerek maddi gerekse de manevi değerlerinizle ilgili size farkındalık kazandıracak gelişmelere açıksınız. Yeteneklerinizi geleceğinizi inşa etmek adına kullanabilir; başlangıçlar yapabilirsiniz. Finansal alanda ise dalgalı ve rekabetin olduğu koşullar içindesiniz. Alacak ve borçları değerlendirirken hevese kapılarak ve fevri hareket etmemelisiniz. Teknolojiye ait alanlardan kazanç sağlayabilirsiniz.