Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün üzerinize aldığınız iş ve sorumlulukları detaylı çalışarak, titizlikle ve mükemmele yakın bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Derin konsantrasyon ve dayanıklılık gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizden ve yakınlarınızdan aldığınız destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata daha iyimser gözlerle bakabilir, kendinizden ve düşüncelerinizden emin olabilirsiniz. Çocuklarınızın ve sevdiklerinizin refahı ve mutluluğu için uğraşabilir; onlar için en iyisinin arayışında olabilirsiniz. Sevildiğinizi hissedeceğiniz, keyif dolu bir gün geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kararsız kaldığınız konuları sonuçlandırarak, akılcı ve sağlam zemin üzerinde ilerleyeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili bitiş ve başlangıçlara yol açacak kararlar aşamasındasınız. Evde ki konforu ve aile içinde huzuru sağlamak adına adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihninizin çok yoğun olduğu ama iletişimde çok başarılı olacağınız bir günde olabilirsiniz. Kardeşe, eğitime veya yolculuklara dair gelişmeler de seçiminizi en faydalı olandan yana kullanacaksınız. Bugün alacağınız haberler sizi çok mutlu edebilir, herkesin lehine gelişecek durumlar oluşabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün sahip olduğunuz değerleri ve yetenekleri en verimli haliyle kullanabilir, akrabaların da desteğiyle kazançlarınızı çoğaltabilirsiniz. Bütçenizi gelir ve giderlerinizi göz önüne alarak, gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilir, güçlü kişi ve kurumlarla bir araya gelebileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzdaki Ay’ın olumlu ve destekleyen enerjisini bugün daha belirgin hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak gelişmeler ve kişilerle tanışma şansınız olabilir. Çocuklarınızın ve sevdiklerinizin isteklerini gönülden yerine getirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arka planda destek kuvvet olarak hem ailenize hem de sevdiklerinize faydanız dokunabilir. Bir süredir yaşadıklarınızı en ince ayrıntısına kadar gözden geçirmenin sonucunda alacağınız kararlar sizi akılcı ve uzun vadede kârlı çıkacağınız bir şekilde davranmaya yöneltecektir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal ve arkadaşlık ortamlarında kendinizi gösterebilir; çalışkanlığınız, titizliğinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. İletişim trafiği zihinsel olarak sizi yorsa da olumlu gelişecek fırsatlar getirecektir. Hedefleriniz doğrultusunda başkalarını ikna edebilecek güce sahipsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün fazlasıyla göz önünde olarak, toplumun ve sosyal hayatın sizden beklentilerini yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Hem aileniz hem de işiniz için olumlu katkılar sağlayacak ortamlarda bulunabilir, görüşmeler yapabilir, sorumluluklarınızı en mükemmel haliyle yerine getirebilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Detay, organizasyon ve planlama gerektiren işlerde derin bir konsantrasyon içinde olabilir, yurtdışı, eğitim ve uzun yolculukları da içeren konularda vereceğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Görüşlerinizi akılcı bir dille ifade etmeniz; daha ikna edici olmanızı sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çok yorulsanız da işlerinizi yarım bırakmak istemeyecek, görevlerinizi en mükemmel haliyle yerine getirmek için çaba sarf edeceksiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerin çözümü için en akılcı ve faydalı kararları alabilir, seçimlerinizi doğru olandan yana kullanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün alacağınız kararlarda karşı tarafın etkisi daha fazla hissedilecek, seçimlerinizi yaparken herkesin çıkarlarını gözetmek zorunda kalacaksınız.  İlişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar geleceğe dair hedeflerinize varmanız doğrultusunda size destek olacaktır.