Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne heves ve hareketle başlayabilirsiniz. Aşırı cesaret risk almanızı kolaylaştırarak kendinizi fazla zorlamanıza neden olabilir. Hayattan keyif almak ve kendinizi şımartmak için alış verişe çıkabilir ya da sevdiklerinizle eğlenceli organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Bugün ilişkilerde ve işbirliklerinde fazla zorlayıcı olmamakta fayda var. Başkalarının düşüncelerine saygıyla yaklaşabilmeliyiz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev ve aileye dair konularda gelişmeler yaşansa bile, girişimlerde bulunmayı bir süre ertelemelisiniz. Hem sosyal hem de özel yaşamınıza dair önemli kararlar arifesinde olabilirsiniz. Taşınmayı ya da yeni bir gayrimenkul edinmeyi düşünerek araştırmalar yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızda fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar yaşayabilir, anlaşmazlıklardan dolayı işbirliklerini bitirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi ifade ederken fazla cesur bir dil kullanabilir, duygularınızı açığa çıkarmaktan korkmayabilirsiniz. Özgüvenle harekete geçebilir, anlaşmalar kontratlar imzalayabilir, yolculuk ve eğitim organizasyonları planlayabilirsiniz. Fakat finansal yükler ve sorumluluklar keyifle yaptığınız bu planların bozulmasına yol açabilir. Sevdiklerinizle aranızda sözel krizler yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ekonomik konularla ilgili adımlar atmak, kazançlarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Lüks ürünler ya da hizmetler alarak kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaktan keyif alabilirsiniz. Liderlik yeteneklerinizi kullanarak yaptığınız işte dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz fakat karşınızdakileri ikna etmenin yollarını bulamazsanız yapacağınız anlaşmalardan sonuç alamayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün kendinizi ifade etmeniz ve girişimlerde bulunmanız için fırsatlar getirebilir. Bugün aşırı bir özgüven ve cesaretle harekete geçebilir, gireceğiniz mücadelelerden başarılı çıkabilirsiniz. Fakat özellikle iş anlaşmaları için uygun bir günde değilsiniz. Fikirlerde uyuşmazlık yaşamanız planlarınızın bozulmasına yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün öfkenizi ve tepkilerinizi dışa vurmakta zorlanabilir, duygularınızı kendi içinizde tutmayı tercih edebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız sizi yıpratsa da kendinizi güçlü hissetmeyi başarabilecek, önümüzde ki günler için strateji geliştirebileceksiniz. Ekonomik işbirliklerinde ise risk almaktan kaynaklanan anlaşmazlıklar ve iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe dair hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunarak, cesaretle adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazançları artırmak için görüşmeler yapabilir, günü toplantılarla geçirebilirsiniz. Fakat kendi görüş ve düşüncelerinizi kabul ettirmekte sorunlar yaşayabilir, fikir ayrılıklarının getirdiği anlaşmazlıklar üstünüzde baskıya ve iletişimde kopmalara neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda gelişen olaylar kararlar almanıza ve harekete geçmenize neden olabilir. Cesaretinizle üstlerinizin dikkatini çekebilir ya da içinde bulunduğunuz sosyal ortamda parlayabilirsiniz. Fakat kulisler ve gizli bilgi alış verişleri anlaşmaların bozulmasına yol açabilir. Başkalarını ikna etmek için kurduğunuz baskı ilişkilerin ve işbirliklerinin sonlanmasına neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün düşüncelerinizi açıkça ifade edebilir, yurtdışı, medya, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili konularda cesur girişimlerde bulunabilir, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Hayata bakış açınız doğrultusunda yaşamak ve ilişkilerinizi buna göre belirlemek isteyebilirsiniz.  Belirlediğiniz hedeflere ilerlemek isterken ekonomik boyutu gerilime ve ertelemelere neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili girişimlerinizde risk alarak, cesaretle harekete geçebilirsiniz. Banka, sigorta, vergi, kredi, nafaka gibi işlemlerinizde aldığınız kararlar krizleri çözmenize yardımcı olabilir. Fakat iş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda çok dikkatli olmalı, kendi istekleriniz doğrultusunda baskıcı olmamalısınız. Sözel tartışmalara ve gerilime açıksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki günlerde ilişkilerin ve işbirliklerinin önemli olacağına işaret etmekte. Tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilir, kendinizi ortak eylemler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirmenizi gerektiren olaylar ve arka planda ki baskılar gerilime ve tartışmalara neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün çalışma ortamınızda ön plana çıkabilir, kimsenin cesaret edemediği işlere kalkışabilirsiniz. Fakat hevesle üstlendiğiniz işler bir yandan çok çalışmanıza yol açarken diğer yandan da sağlığınıza zarar verebilir. Başkalarının üstünüzde baskı kurmaya çalışması krizlere yol açabilir, finansal planlarınız içinde bulunduğunuz grubun çıkarlarıyla uyuşmayabilir.