Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne yoğun bir çalışma temposu eşliğinde başlayabilirsiniz. Planlarınızı belirlediğiniz akıcılıkta ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Bugün düz hareketine geçen Merkür; artık ikili ilişkiler ve işbirliklerinizin üzerinde olumluluk yaratabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çocuklarınızla ilgili sorumlulukların arttığı bir gün olabilir. Belirlediğiniz hedeflerle ilgili veya arkadaş gruplarından kaynaklı karmaşaya neden olabilecek gelişmeler biraz keyfinizi kaçırabilir. Aşkta ve sevgide ise beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Düze dönen Merkür ise artık gündelik işlerin daha rahat ilerlemesine olanak sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ait sorumluluklarınız iş ve sosyal yaşantınızda planlarınızı istediğiniz gibi uygulamaktan bugün sizi alıkoyabilir. Çok çalışıp az verim alabilirsiniz. Ayrıca bugün düz hareketine dönecek olan yönetici gezegeniniz Merkür; aşk hayatınız, çocuklarınız veya gelirlerinizle ilgili alanlarda daha rahat karar alacağınıza işaret etmekte.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeşler, arkadaşlarla olan ilişkilerinizde arzu ettiğiniz iletişimi yakalayamayabilirsiniz. Sizi hayalkırıklığına uğratan bazı durumlar olabilir. Yolculuklar, anlaşmalarla ilgili ise bazı belirsizlikler sizi yeni çözümler aramaya itebilir. Düz hareketine dönen Merkür ise aile hayatınızı olumlu etkileyecektir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün finansal işleriniz için karar alırken çok dikkatli ve temkinli olmanızda yarar var. Zira kafa karıştırıcı gelişmelere açık bir gündesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları doğru ve objektif değerlendirmelere tabii tutmalısınız. Yakın çevrenizde, örneğin kardeşlerinizle bir süredir kopan iletişiminizi yeniden akıcı hale getirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay; sorumluluklarınızın bilincinde davranmanıza ve mükemmele ulaşmak için çaba içinde olacağınıza işaret etmekte. Gün içinde eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin yanıltacağı bazı durumlar olabilir ancak düz hareketine geçecek olan Merkür ile objektif değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İç dünyanızda huzursuz hissedebilirsiniz. İşe, aileye ait düşünceleriniz zaman zaman motivasyonunuzun düşmesine neden olabilir. Merkür’ün düz hareketine döneceği akşam saatlerinden önce önemli kararlar almamalısınız. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz zira beden gücünüzün düşük seyredeceği süreçler içindesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Grup çalışmalarında, arkadaş ilişkilerinde bugün sizi ikilemde ve kararsız bırakan durumlar söz konusu. Ayrıca aşk hayatınızı gerçekçi gözlerle değerlendirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir. Düz hareketine dönen Merkür ile bir süredir ilerlemeyen işleriniz, işbirlikleriniz ivme kazanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal hayatınızda ailevi meselelerle ön planda olabilirsiniz. Geçmişte size yardım ve desteği olmuş kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İşe dair alanda ise sorumluklarınızı yerine getirirken sizi yanılgıya iten gelişmelere dikkat etmeniz gerekebilir. Düz hareketine dönen Merkür ise arkadaşlarınızla kopan iletişiminizi yenileyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim ve hukuki alandaki işlerinizle ilgili yanılgıya açıksınız. Her ne kadar planlı ve programlı ilerlemeyi isteseniz de koşulların belirsizliği sizi etkileyebilir. Bazı fedakarlıklar veya vazgeçmeler içinde olabilirsiniz. Ayrıca düz hareketine dönen Merkür; iş ve sosyal hayatınızda bir süredir zorlandığınız ilişkileri pozitif kılabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak gelirlerinizin yönetimi ve duygusal paylaşımlarınız bugünlerde sizi zorlayacak gibi görünüyor. Hayallerinize fazla yer vermeniz mantıklı ve objektif hareket etmenizi engelleyebilir. Akşam saatlerinde düze dönen Merkür; daha geniş kapsamlı ve geleceği düşünerek adım atmanıza olanak sağlayacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzdaki Ay; bugünlerdeki iş, uğraş, işbirlikleri ve ilişkilerde koşulların sizin dışında gelişeceğine işaret etmekte. Hayallerinizi eleştiren ve gerçekleri size hatırlatan durum ve kişiler olabilir. Ayrıca bir süredir parasal alanda yolunda gitmeyen konuları düz hareket geçecek olan Merkür sayesinde fikir birliğine vararak çözebilirsiniz.