Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İkili ilişkiler ve ortaklıklara ait gelişmeler öne çıkabilir, beklenmedik tavırlarınızla karşınızdakilerin dengesini bozabilirsiniz. Kontrolü ele almakta zorlanacağınızdan, işbirlikleri içinde uyumla hareket etmeli, başlangıçlar için biraz daha beklemelisiniz. Duygularınızı paylaşarak, kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün hem iş ortamınızda hem de günlük yaşantınızda uyum ve işbirliğinden yana olabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler sizi beklenmedik bir anda yakalasa da dengenizi bulmak için çaba sarf edeceksiniz. Estetik ve beden sağlığınızı ilgilendiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerde çok güzel bir döneme girmiş olmakla birlikte; bugün duygusal dengenizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir işe girişmek için uygun bir zaman olmadığından keyif alacağınız konulara yönelmeli, sosyal paylaşımlarda ve organizasyonlarda bulunarak gününüzü değerlendirmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evle ilgili işler, dekorasyon, vereceğiniz davetin hazırlığı gibi uğraşlar zamanınızın büyük bir bölümünü alabilir. Fakat bir anda gelişen aksilikler planlarınızın bozulmasına yol açabilir. Aile içinde bozulan dengeyi bulmak için uzlaştırıcı görevi size düşebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygu ve düşüncelerinizi katılacağınız sosyal ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Fakat görüş ve inançlarınızdan dolayı birden alevlenen tartışmalar yaşayabilirsiniz. Eğitimler ve yolculuklar için fikir alış verişinde bulunmanız bakış açınızı değiştirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konular gün boyunca gündeminizde kalabilir. Yeteneklerinizden emin olduğunuz alanlarda yaşayacağınız ani krizler dengenizin bozulmasına yol açabilir. Kazançlarınızı artırmak için attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz fakat yeni girişimlerden uzak durmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın enerjisiyle kendinizi rahat ifade edebilir; uyum ve işbirliğine yönelerek ilişkilerde kontrolü ele alabilirsiniz. Günün ilk bölümünde ilişkilerden yana sıkıntı yaşamanıza rağmen sonradan dengeleri kurabilirsiniz. Fakat Ay boşlukta olduğundan yeni girişimlere kalkışmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler, anlaşmalar ve hatta ortaklıklar bilinçaltınızın bir köşesinde huzursuzluk kaynağı olabilir. Dünden kalan kontrolsüz enerjilere henüz bir çıkış yolu bulamamış olabilirsiniz. Ancak bugün akışta kalmaya gayret eder, anlık gelişmelere karşı sakinliğinizi koruyabilirseniz dengede kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gruplar, arkadaş ortamları ve sosyal organizasyonlar içinde geçecek bir gün sizi bekliyor. Yaşananları değerlendirip, hedeflerinizi gözden geçirerek fakat yeni bir işe başlamadan bugünü geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizin anlık tepkilerine karşı dengenizi ve uyumunuzu bozmamaya çalışın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün iş ve sosyal hayatınız hareketli olabilir. Kariyerinizi ilgilendiren görüşme ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Hemen karar almanızı ve acele etmenizi gerektiren durumlara karşı sakinliğinizi korumalı, yeni bir işe kalkışmadan önce yaşananları objektif bir gözle değerlendirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve medyayı içine alan konularda fikirlerinizi paylaşabilir, yabancılarla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Diplomasi gerektiren durumlarda uzlaşıcı rolü üstlenebilir, işbirliklerinizi belli bir düzeyde tutabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir arada olmaktan keyif alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konular ve ortaklaşa paylaşımlarda huzursuzluk veren gelişmeler olabilir; hedefinize ulaşmak için taviz vermek zorunda kalabilirsiniz. Ani harcamaların getirdiği bütçe düzensizliklerini bertaraf etmek için dengeleri korumalısınız. Devam eden duygusal krizleri uzatmamalı, uyumlu olmaya çalışmalısınız.