Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (09.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Farkındalıkların yaşandığı, sezgilerin yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygusal paylaşımlarınızda tutkuyla hareket edebilirsiniz. Bugün kendinizi ifade etmek, özgürleşmek ve hayata bakış açınız doğrultusunda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat hemen harekete geçmemeli, hafta sonunu beklemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkilerinizde güven ihtiyacınız artabilir, sevdiklerinizin sizi yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. İşbirliklerinden destek alarak, eksiklerinizi giderebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda farkındalığa neden olan gelişmeler finansal durumunuzda hareketlenmelere neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün için yapmış olduğunuz planların detaylarıyla üstünden geçebilir, bir süredir üzerinde çalıştığınız işlerle ilgili kapsamlı değerlendirme ve analizler yapabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler gelecekteki konumunuz ve hedefleriniz hakkında farkındalıklara neden olabilirler.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bireyselliğinizi vurgulayacağınız, size yeni ufuklar açacak fırsatlarla karşılaşabilir; yaşamınızda değişikliğe yol açacak adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizden fikir almanız bu aşama da işinize yarayabilir. Aşk, çocuklar ve yaratıcı çalışmalar adına oldukça verimli bir gün geçirebilir; paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Huzursuzluğa neden olan gelişmelerin üstesinden gelmek için derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sayesinde çıkış yolları üretebilir; alacağınız desteklerle sorunların üstesinden gelebilirsiniz.  Farkındalık kazandıran ve geleceğe daha umutla bakmanıza neden olan kişilerle tanışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeleri çok yönlü ve derinlemesine irdelemek isteyebilirsiniz. Zihnen yorucu ama eğitici bir gün geçirebilir, eksiklerinizi gidererek, planladığınız işleri yetiştirebilirsiniz. Evinizde yapacağınız değişiklikler finansal durumunuzu bir süre için etkileyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerle kuracağınız diyalog sizi şaşırtabilir ama aynı zamanda farkındalığa da yol açabilir. Beklenmedik teklifler alabilirsiniz fakat harekete geçmeden önce biraz beklemelisiniz. Bugün maddi manevi değerlerinizle ilgili gelişmeler analizci ve planlı hareket etmenizi gerektirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İstekleriniz doğrultusunda güvenle ve kararlılıkla ilerleyecek; düşüncelerinizi kabul ettirmek için detaylı planlar yapabileceksiniz. İş hayatınızda yenilenen koşullar kazançlarınız üzerinde sizi memnun edecek değişimlere neden olabilir. Yeteneklerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yeni bir işe kalkışmadan kendi içinize çekilerek değerlendirmeler yapmakta, eksiklerinizi tamamlayarak, gelecek günlere hazırlanmakta fayda var. Kontrolü sağlamanız mümkün olmadığından akışta kalarak gözlem yapmalısınız. İlişkilerinizde yaşanan sürpriz gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sosyal ortamlarda bulunabilir, arkadaşlar, gruplar içinde yer alabilir, organizasyonlara katılabilirsiniz. Olaylara katılımcı olsanız bile başlangıçlardan uzak durmalısınız. Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili sürpriz bir gelişme bilinçaltınızda farkındalık yaratabilir; gizli kalmış korkuları açığa çıkarabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Toplum içinde aktif olmanıza rağmen, girişimlerden uzak durarak sizi destekleyecek ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz gruplarla organizasyonlar yapabilir; söylemlerinizle farkındalık yaratabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüşlerinizi detaylandırabilir, kapsamlı değerlendirmeler yaparak, yoğun bir tempoda olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili atacağınız adımlar için ait olduğunuz çevreden destekler alabilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizin fark edilmesi olumlu gelişmelere yol açabilir.