Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yoğun geçen bir hafta sonunun ardından güne ikili ilişkilerde dialoglar kurarak, uyumu yakalayarak ve dengede kalarak başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizden alacağınız güç ve destek size keyif verecek, işbirliklerinden fayda görebileceksiniz. Hedeflerinize varmak için tecrübelerinizden yararlanabilirsiniz. Dostluklarda aradığınız nezaketi bulabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün görev ve sorumluluklarınızı yerine getirirken destekler alabilir, kariyerinize yönelik adımları atmanızı kolaylaştıran yardımlar görebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız konular daha rahat ilerleyebilir, tanıdıklarla birlikte hareket edebilirsiniz. Gerek çalışma ortamında gerek ev hayatında işbirlikleri önem kazanacak; dengeleri kurmak adına çaba gösterebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günü rahat ve hayatın keyiflerine yönelerek geçirebilirsiniz. Aşka, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırmak isteyebilir; mutlulugun peşinde koşabilirsiniz. Uyum ve dengeyi kaybetmeden ilerlemelisiniz. Bugüne kadar gösterdiğiniz çabaların sonuçlarını alabileceğiniz, tecrübelerinizi aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla paylaşbileceğiniz bir süreçtesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye daha fazla yönelebilir, bitiş ve başlangıçlara açık olabilirsiniz. ilişkilerinizi dengede tutmak, sorunları adil bir şekilde çözmek önceliğiniz olacaktır. Özellikle finansal konularda daha önce ki hatalarınızdan ders alarak yatırımlara yönelebilir, yeteneklerinizi kullanarak akılcı çözümler üretebilirsiniz. içinde bulunduğunuz krizleri duygusal paylaşımlarla çözebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerle olan iletişiminizde yeni gelişmeler olabilir. Eğitim, yolculuklar ve sosyal hayatı içine alan konularda hareketlilik yaşanabilir. Bugün kurduğunuz işbirliklerinde kendinizi rahat ifade ederek anlaflmaya varabilir, ne istediğinizi cesaretle anlatabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi mutlu ederek, özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün finansal konular sizi daha fazla meşgul edecek; işbirliklerinizi ve kazançlarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Alacak borç arasındaki dengeyi kurmanız; bütçenizi yeni koşullara göre yapmanız gerekebilir. ış hayatınızda ki tecrübelerinizi kullanarak gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket eden Ay ile birlikte; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına size yeni bir yol açacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. ıstek ve arzularınızı ifade etmekten kaçınmayacak olmanız girişimlere de olanak sağlayacaktır. Hem yaflamanızı hem de ilişkilerinizi kontrol edecek güce sahip olabileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
Bugün işbirlikleri ve anlaşmaları içeren alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yoran ve kontrolünüzde olmayan durumlar olsa da uyumdan yana hareket ettiğiniz takdirde üstesinden gelebileceğiniz koşullar var. Her ne kadar yalnız kalmak isteseniz de alacağınız destekler işlerin kolay ilerlemesini sağlayabilir. İkili ilişkilerinizde ise zihninizi kurcalayan gelişmeler olabilir.
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Grup çalışmaları, arkadaşlarla bir arada olmak sizi motive edebilir, geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere adımlar atabilirsiniz. işbirlikleri ve anlaşmalar adına olumlu gelişmeler yaşayabilir, düşünceleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Uyum ve dengeyi yakaladığınız sürece yaşamdan keyif alabilir, kuracağınız diyaloglarla kendinizi ifade edebilirsiniz.
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Ortaklıklar, anlaşmalar, yolculuklar veya sosyal faaliyetler kariyerinizde önemli bir rol oynayabilir, atacağınız adımlar ekonomik kazançlarınızın da artmasını sağlayabilir. Yeteneklerinizi ve tecrübelerinizi kullanarak üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Aynı zamanda ailevi meselelerle de ilgilenmeniz gerekebilir. Uyum ve dengeyi korumak adına işbirlikçi davranabilirsiniz.
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan yana fırsatlar ayağınıza gelebilir. Hukuk, medya alanındaki sorunlarınıza çözüm bulabilir, hayata daha iyimser gözlerle bakmanın faydasını görebilirsiniz. Hem yaşamınızdaki hem de ilişkilerdeki hedeflerinize varmak için daha önceki tecrübelerinizden yararlanabilir, düşünce ve görüşlerinizi paylaşmanın keyfini yaşayabilirsiniz.
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Duygusal paylaşımlarda uyum ve dengeyi tutturmak kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Finansal konularda kontrolünüz dışında yaşanan gelişmeler ufak çaplı da olsa krizlere yol açabilir. Bu krizlerle baş etmek için işbirlikleri geliştirmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizi göz önüne alarak bütçenizi denkleştirebilirsiniz.