Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde işlerinizde aksama, başladığınız işlerin ilerlememesi söz konusu olsa bile sonrasında kariyerinize dair girişimlerin ön hazırlıklarını yapabilir, finansal konularda atacağınız adımları planlayabilirsiniz. Çevrenizden izole olarak kendi içinize dönmenize rağmen ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne finansal konular da yaşanan karmaşayla başlayabilir, borç alacak dengenizi korumakla uğraşabilirsiniz. Fakat aynı görüşü paylaştığını kişilerin desteğiyle, işbirliklerine girişebilir, kazanç sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla geleceğe dair hayal ve hedeflerinizi paylaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunurken ortaklarınızdan ya da danıştığınız kişilerden beklediğiniz desteği alamayabilir ve kararsızlık yaşayabilirsiniz. Fakat çalışma arkadaşlarınızın yardımı ve hayal gücünüzle adım atabilir, özellikle finansal konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda ki sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilir, düşüncelerinizden şüpheye düşebilirsiniz.  Fakat eşinizin ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle harekete geçebilir, özellikle yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdiklerinizin sorumluluğunu almak sizi duygusal krizlere ve belirsizliklere sürükleyebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle giriştiğiniz projelerde olumlu gelişmeler kaydetmek için onların desteğini almanız ve birlikte çalışmanız gelişebilir. Ekonomik beklentilerinizi fazla abartmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün şartların size bağlı olmaması yönünüzü belirleyememenize, ailenin ve evin sorumluluğu elinizi kolunuzu bağlayarak kararsız kalmanıza yol açabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkiler ön plana çıkabilir, sevdiklerinizle romantik ve duygusal saatler yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde aldığınız haberler kafanızın iyice karışmasına ve planlarınızın ya da yolculuklarınızın ertelenmesine yol açabilir. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi rahatlatacak, ekonomik kazançlar elde edeceğiniz adımlar atabileceksiniz. Fakat çalışma alanlarınızı fazla dağıtmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne ekonomik konularda ki belirsizliğin üstünüzde yarattığı baskıyla başlayabilirsiniz. Sonrasında aldığınız haberler keyfinizi yerine getirebilir, sevdiklerinizle beraber olabilir, sezgilerinize güvenerek yaratıcılık gerektiren konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Fakat girişimleriniz beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde attığınız adımların yerine ulaşmaması, kararsızlıklar ve belirsizlikler elinizi, kolunuzu bağlayabilir. Aile ve evi içeren konularda yapacağınız girişimlerde gereken ekonomik gücü bulabilir, kadersel desteklerle başarılı olabileceğiniz adımlar atabilirsiniz.  Sezgilerinize güvenerek yatırımlara yönelebilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün dedikodular ve yalan yanlış bilgiler önünüzü görememenize neden olabilir. Kendinizi ifade etmenizi engelleyen düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Fakat içinde olduğunuz gruplardan ve arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle yeni proje ve anlaşmalar üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.            

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün erken saatlerinde hedeflerinize varmak için attığını adımlar, ekonomik koşulların belirsizliğinden dolayı engellenebilir. Sonrasında ise ilham ve yaratıcılık gerektiren konulardan gelir elde edebilir, sezgilerinize güvenerek yatırımlara yönelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatında üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilir, planlarınızı erteleyebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarlar birlikte hareket ederekyaşamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alabilir, güçlü sezgilerin yardımıyla doğru adımları atabilirsiniz.