Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte kendinizi daha atak hissedebilir; bir süredir kaybettiğiniz gücü yeniden ele alabilirsiniz. Amaçladığınız işler veya bir ilişki için girişim ve başlangıç yapma arzunuz yükselebilir. Sağlığınızla ilgili de yolunda gitmeyen durumlarla ilgili tedaviye adım atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün enerjilerinden dolayı iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Ancak zihninizi ve bilinçaltınızı huzursuz eden durumlar olabilir. Parasal konulardan, ortak olduğunuz gelirlerin paylaşımından dolayı sizi yoran bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arka planda kalarak takip etmek yerinde olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal yaşamda gelişen olaylar karşısında artık bir hedef belirleme zamanı gelmiş olabilir. İlişkiniz, işbirliğinizle ilgili yaşayacaklarınız da size bir gösterge niteliğini taşıyabilir ve harekete geçmenize olanak sağlayabilir. Akşam saatlerinde otorite konumundaki kişilerden alacağınız destekler var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı işler, eğitim, medya ve hukuksal alandaki işlerle ilgili gelişen olaylar sonucunda bugün harekete geçebilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek seyretmesi girişimleri cesaretle yapabileceğinize olanak sağlayabilir. Ailevi konularda ise daha sorumluluklarınıza sahip çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal işlerle uğraştığınız günlerin ardından artık gelecek hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Yurtdışı, medya ve hukukla ilgili işlerden gelecek haberler sizi heveslendirebilir. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili de bazı kararlar veya hamleler gündemde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konular ve duygusal paylaşımlarınızdaki hızlı gelişmeler sizi ufak çaplı krizlere itebilir. Detaylı düşünmeden alınacak kararlar sonradan probleme neden olabilir. Ailenizin de size vereceği destekle yeni girişimlere adım atmadan önce kendinize zaman tanımaya çalışın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuza geçen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriniz üzerinde etkili olacağa benzer. Sizi yoran ve huzursuz eden koşulların değişimine gidebilirsiniz. Ancak atacağınız adımlarda başkalarını etkisine açıksınız. Hemen harekete geçmeden önce gelişmeleri gözlemlemeye çalışın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerek iş hayatınız gerekse de sağlığınızla ilgili gelişmeler ön planda. Yeni girişim ve başlangıçlar yapmaktan geri durmayabilirsiniz. Bir süredir sizi oyalayan aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili meseleleri de bir şekilde belli bir düzene koymak isteyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aileye, yerleşime dair konularla aldığınız kararlar doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Diğer bir yandan da bu konularla yoğun geçen zamanların ardından artık yaşamın keyiflerine de yönelebilirsiniz. Ya sevdiğiniz kişi ya çocuklarınız ya da size keyif veren bir hobinize zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili bir konu fedakarca davranmanıza sebep olmakta. Arka planda gelişen durumlar veya gizli kalanlarla ilgili artık yeni hamle zamanı gelmiş olabilir. Ayrıca evinizle ilgili de sizi yoran gelişmeler yaşanabilir. Dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kazançlarınızla ilgili yaşadığınız gelişmelerin ardından hedefleriniz için yeni bir girişim ve hamle yapmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işleriniz için de harekete geçebilirsiniz. Ayrıca gün boyunca iletişim trafiğinizi arttıran haberleşmeler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayalini kurduğunuz işlerle veya ilişkinizle ilgili değerlendirmelerde ve hatta gerekiyorsa girişimde bulunabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Ancak düşünmeden karar almak yerine yetkin kişilerden destek almalısınız. İş hayatınızdaki gelişmeler parasal kaynaklarınızda etkili olabilir.