Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve, yuvaya, aileye ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Daha duygusal, korumacı ve kollayıcı hareket edebilirsiniz. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşabilir;  harcamalarda bulunabilirsiniz. Ertelediğiniz tamirat tadilat gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ayrıca kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beklentilerinizi yüksek tuttuğunuz ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bir yandan duygularınız ağır basarken diğer yandan mantıklı davranmayı da ihmal etmeyeceksiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya okul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızda güvenli bir yaşam sağlama ihtiyacınız bugün fazlasıyla öne çıkabilir. Bu yüzden kazançlarınız üzerine yoğunlaşabilir; yeteneklerinizi kullanarak gelir elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Gayrimenkul, ev gibi konulardan ve bunların satışlarından yana şanslısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi bir yandan hassas kılarken bir yandan da isteklerinize yönelik davranmanıza olanak sağlayabilir. Duygularınız ve tutkularınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Gruplardan, arkadaşlıklardan yana şansınız açık olabilir; hedeflerinize aklınızı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygularınızı göstermekten kaçınabilir, iç dünyanızda dönmek isteyebilirsiniz. Eve, aileye dair konularda bilinçaltınızı kurcalayan maddi manevi sorunlarınız olabilir. Ayrıca kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara karşı da temkinli davranmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Amaç ve hedeflerinize mantığınızın yanı sıra duygusal bir motivasyonla bakabilirsiniz. Aileniz, arkadaşlarınız için canınızı dişimize takarak hareket edebilir, onların ihtiyaçlarına yönelik davranabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal konulardan şans sizden yana olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal yaşantınızda bugün ön planda olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten kaçınmayacak; finansal alanda kazanımlar elde edebilme uğraşı içinde olacaksınız. Ortaklı işlerden gelir sahibi olabileceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz. Eve, aileye ait konularda planınızda olmayan harcamalar çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygularınızla hareket edebilir; içinize sindiği gibi davranabilir ve inandığınız doğrultuda ilerleyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinizdeki beklentiniz olan maddi manevi güven ihtiyacınızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerle yapacağınız fikir alış verişleri düşüncelerinizi etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde finansal alandaki işlerinizin yanı sıra duygusal paylaşımlarınızda sizi uğraştırabilir. Koşullarınızı korumakla ilgili bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda geçmişte gerçekleştiremediğiniz anlaşmaların yeniden ele alma şansınız olabilir. Bu kez fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay ile işbirlikleri, ikili ilişkiler gündeminizi meşgul edebilir. Daha toleranslı ve anlayışlı hareket etmenizi gerektiren durumlar olabileceği gibi siz de bu beklenti içine girebilirsiniz. Geçmişte çözemediğiniz sorunlar üzerine konuşabilir; uyum ve denge yaratmaya çalışabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız dahilinde hareket ederken işin maneviyat yönüne de yer verebilirsiniz. Eve, aileye ait konularda ise daha önce alınmış bazı kararları yeniden ele alacağınız gelişmeler yaşanabilir. Temellerini sağlam atacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bir yandan duygularınız doğrultusunda hareket ederken empati kurmaktan da vazgeçmeyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya sizi besleyen bir hobinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Ayrıca aile kaynaklarınızı en verimli şekilde değerlendirmek sizin için şu günlerde önemli olabilir.