Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygusal ve hassas enerjiler altında, sezgilerinize kulak vererek ilerlemekte; olayları dışarıdan izlemektesiniz. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile birlikte daha dinamik ve cesur olabilir, liderliği ele alarak öne çıkabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek; ilişkilerde cesur girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacak, işbirliklerinin ve ilişkilerin öncülüğünü üstlenebileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde arkadaşlar ve gruplar içinde yer almaktan keyif alabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için adımlar atsanız da bugün girişimlerinizden arzu ettiğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz. Öğleden sonra ise kendi içinize dönebilir; bilinçaltınızın derinliklerine inebilirsiniz. Daha önce başladığınız ticari işbirlikleri yeniden devreye girebilir, aile içi iletişim artabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınız açısından oldukça dalgalı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde girişimde bulunmak için uygun koşulları bulamayabilirsiniz. Öğleden sonra ise hedeflerinize daha cesurca sarılabilir; gruplar, ekip çalışmaları veya arkadaşların da içinde olduğu organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Rekabetçi ve mücadeleci tarafınızla liderliği elde edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınızın etkisiyle hayata bakış açınızı ifade etmeye çalışsanız da harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Hassasiyetinizi ve anlayışınızı çevrenize hissettiriyorsunuz. Ancak öğleden sonra değişen enerjiniz sizi mücadele ve rekabete sürükleyebilir. Kariyer planlarınızı gerçekleştirmek için gücünüzü ortaya çıkarabilir, alacağınız desteklerle girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sizi endişelendiren ve duygusal krize yol açan konuları çözmek isteseniz de sabah saatlerinde eliniz kolunuz bağlı olabilir, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra düşüncelerinizi ifade edebilecek, cesaretle risk alarak yurtdışı, eğitim ve yolculuklar adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle ortak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızdaki belirsiz koşullar halen devam etmekte. Koşulları belirleyememeniz plan yapmanızı engelleyecektir. Öğleden sonra finansal konuların da devreye girmesiyle birlikte girişimleriniz hız kazanabilir. Gizli ilişkilerin ve kulislerin desteğiyle hem iş hem de sosyal hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Eşin ve ortağın kaynaklarında artışlar yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Başkalarına hizmet etmek ve çevrenizdekilere anlayışlı olmak isteyecek, karşılık beklemeden yardım etmekten çekinmeyecek; gerek çalışma arkadaşlarınıza gerekse sevdiklerinize yararlı olmaya özen göstereceksiniz. Ancak öğleden sonra ikili ilişkiler ve ortaklıkların öne çıkmasıyla anlaşmalar ve toplantılar yapabilecek, işbirliklerini organize edebileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendinizi duygularınıza ve sezgilerinize bırakarak çocuklarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Ancak öğleden sonra bu sakin ve anlayışlı tavrınız yerini farklı bir tarza bırakabilir. Risk almaktan çekinmeyecek; yeni başlangıçlar içinde olacaksınız. Çalışma ortamınızda liderliği ele alabilir, finansal işbirliklerine girişecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ev, ailevi konular ve yerleşimle ilgili karar almamalı; son günlerde yaşananları bir kez daha değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların belirsizliği yeni başlangıçlar yapmanızı engeller nitelikte.  Öğleden sonra hayatın keyiflerine yönelebilir; kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için görüşmeler yapabilir, işbirlikleri içine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygu ve düşüncelerinizin karışık olduğu bir sürecin artık sonundasınız. Günün ilk bölümünü akışta kalarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar sizi daha kararlı kılabilir. Sonlandırmak istediğiniz konuları cesaretle noktalayabilir; yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ticari ve finansal işbirlikleri içine girebilir, görüşmeler ve toplantılar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde maddi konularda belirsizliklerin getirdiği bulanıklık devam edebilir. Girişimde bulunmak yerine akışta kalabilir; gözlem yapabilirsiniz. Öğleden sonra düşüncelerinizi cesaretle ifade edebilir, kontrolü ele alabilir; gelişmeleri daha rahat yönlendirebilirisiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalayabilir, işbirlikleri için toplantılara girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda olan Ay’ın size verdiği olumlu etkiler halen devam etmekte. Ancak bugün yeni girişimde bulunmak yerine yaşananları gözden geçirmek daha faydalı olabilir. Öğleden sonra maddi manevi değerlerinizi ilgilendiren konuların öne çıkacak olması gündeminizi değiştirebilir. Cesur kararlar alırken risk faktörünü göz ardı etmemelisiniz.