Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk bölümünde coşkulu davranmaya açıksınız. Çocuklarınızla, sevdiklerinizle alakalı konularla bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca var olan maddi kaynaklar, yatırımların değerlendirilmesi de sabah saatlerinde sorun olabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra daha mantıklı hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, gayrimenkul, maddi konular veya ailenizle alakalı bir durum sabah saatlerinde tartışmalara girmenize neden olabilir. İşbirliği içinde davranmak veya fikir birliği yapmak zor olabilir. Akşam saatlerinden sonrası sağduyunuzla hareket edeceğiniz zamanlar olabilir. Sakinlik, huzur sizi rahatlatacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün de yazılı sözlü ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Hırsla söylenecekler ilişkilerinizde gerginliğe neden olabilir. Ayrıca bilinçaltınızda sakladıklarınızı da artık tutamayabilir ve dile getirebilirsiniz. Akşamüstünden sonra ise değişen dinamikler eve, aileye ait konulara hareketlilik getirecektir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekip çalışmalarında, arkadaş grupları içinde sabit fikirliliğin getirdiği tartışmalı durumlar yaşanabilir. Yine bugün de hedeflediğiniz işlerin maddi karşılıklarıyla ilgili çalışmalarınız olabilir. Akşam saatlerinden itibaren mantığınız ve sağduyunuzun devreye girecek olması koşullarınızı rahatlatabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleriniz telaşlı ve gergin geçebilir. Eve, aileye ve işe dair durumlardaki sorunlu gelişmeler insiyatifi elinizde bulundurmanızı gerektirebilir. Günün ikinci bölümünde ise maddi konulara yönelebilirsiniz. Alacaklar, borçlar, kazanç ve harcamaların öne çıkacağı gelişmeler öne çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünde hırslarınıza yenik düşebilir; kontrolünüz dışında yaşanacak durumların getirdiği sorunları yaşayabilirsiniz. Katı ve kuralcı olmanın verdiği sabitlik zihnen yorabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra burcunuza geçen Ay; kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal koşullarınızla ilgili fikir alış verişlerinde bulunabilir; geleceğinizi daha iyi nasıl şekillendirebileceğinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca grup çalışmaları da bugün öne çıkabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra iç dünyanıza çekileceğiniz ve geçmişi düşünebilir; sorgulamalar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gerek özel yaşantınızda gerekse de sosyal hayatta hırslarınızla hareket edebilirsiniz. İlişki ve işbirliklerinizdeki çekişmeli ve tartışmalı durumlar sizi etkileyebilir. Güç gösterilerine ve üstünlük savaşlarına girebilirsiniz. Ancak günün ikinci bölümünde daha sağduyulu ve mantıklı davranabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamakta olduğunuz olayların gidişatını kontrol etmeniz sabah saatlerinde zor olabilir. Düşünce ve fikirlerinizi uygulamak için çaba harcayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerin ön hazırlıkları da sizi zihnen ve bedenen yorabilir. Akşamüstünden sonra daha ön planda olacağınız zamanlar başlıyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün de finansal konular, ortak kazançlar, vergi, sigorta gibi uğraşlar sizi meşgul etmekte. Aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir; karşıt fikirlerle göz önünde bulundurarak hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra gelecek planları yapmanız daha kolay olacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıtlıklara fazlasıyla açık olduğunuz bir gününüzdesiniz. Belli bir karar çerçevesinde hareket etmek, gerek eve gerekse de işe ait alanlarda kafanızdaki davranmanız zor olabilir. Adeta sabitlenmiş gibisiniz. Ancak akşamüstünden sonra değişen dinamikler sağduyu ve mantığı devreye sokabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Girişimlerinizi ilerletebilmek için hazırlıklar ve eksiklerinizi tamamlama içindesiniz. Kuracağınız iletişim, yapacağınız görüşme ve anlaşmalar zorlu ilerleyebilir. Akşamüstünden sonra ise işbirlikleri ve ikili ilişkileriniz daha fazla hız ve hareket kazanabilir. Karşınızdakilerle mantıklı bağlar kurabilirsiniz.