Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne elde kalan işleri tamamlayarak ve her zamanki uğraşlarınızla ilgilenerek başlayabilir, bir sonra ki günün hazırlıklarını yapabilirsiniz. Eşinizin, dostunuzun ve yakınlarınızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışabilirsiniz. Öğleden sonra ise sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir; hoşça vakit geçirebilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevrenizdekilerle ve sevdiklerinizle yaptığınız planları uygulayabilir, uyumla ilişkilerinizi yürütebilirsiniz. Diyaloğa açık olduğunuzdan anlaşmaya varmanız da kolay olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ise günlük düzeninize geri dönmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev ve aileye dair uğraşların artık sonuna geldiniz. Sabah saatlerini tamamlanması gereken işlere ayırabilir; eski düzeninizi kurmakla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Sonrasında ise kendinize zaman ayırmak isteyebilir, keyif duyacağınız konularla uğraşabilir ya da kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün çıktığınız seyahatten geri gelebilir; kalan ziyaretlerinizi tamamlayabilir ve eski günlük düzeninize dönebilirsiniz. Bilgi alış verişi, eğitimle ilgili yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Öğleden sonrayı evinizde ailenizle geçirmek isteyebilir ya da misafir ağırlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Son günlerde yaptığınız harcamaların bilançosunu çıkararak bütçe dengenizi bulmaya çalışabilir hatta bugünden itibaren kontrollü ilerleyebilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde yoğunlaşan iletişim trafiği ile ilginiz başka konulara kayabilir, yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eksik kalan işlerinizi tamamlamak; üzerinize aldığınız görevleri yerine getirmek ve biraz da kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ise ekonomik konular ve harcamaları düzene koymak daha önemli olabilir. Yeteneklerinizi de kullanarak işle ilgili planlar yapabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gündür yaşanan kontrol dışı olaylar ve arka planda kalarak yalnızlığı tercih etmiş olmanız; günün ilerleyen saatlerinde yerini kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmanıza bırakacaktır. İlişkilere yönelik taleplerinizi ifade edebilir, yaşamınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dostlarınızın ve yakınlarınızın desteğini almaya bugün de devam ediyorsunuz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir birliğine vararak; eksiklerinizi belirleyebilir ve son çalışmaları yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise günlerin yorgunluğunu üstünüzden atmak için biraz dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son günlerin yoğunluğu ve yorgunluğu devam ediyor olsa da bugün daha sakin ilerleyeceksiniz gibi görünüyor. Ailenizin ihtiyaçlarına fazlasıyla zaman ayırmış olsanız da artık kendinizle ilgilenme zamanı geldi. Akşam doğru dostlarla ve sevdiğiniz kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Görüşleriniz ve inançlarınız doğrultusunda atmış olduğunuz adımların son bir kez üstünden geçerek, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle fikir birliği yapabilirsiniz. Fakat artık kontrolü ele almanın; iş ve sosyal hayatınıza dair planlamaların ve düzenlemelerin yapılma zamanı gelmiş olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde kafanızı aileniz için yapmanız gereken harcamalar meşgul etse de sonunda bir orta yol bulabilir, bütçenizi fazla zorlamadan bir düzenleme yapabilirsiniz. Öğleden sonra değişen atmosfer sizin de havanızı değiştirecek; keyifli bir bakış açısı kazanacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerini ailenizin sizden talep ettiği gibi geçirebilir, onların duygu ve düşüncelerine kulak verebilirsiniz. Fakat sonrasında duygusal iniş çıkışlar yaşayarak ruh halinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konuların da gündeme gelmesiyle endişeleriniz artabilir.