Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hayattan keyif almaya yönelik hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren işler sizi meşgul edebilir. İçinde bulunduğunuz durum ve koşullar için yeni fikirler geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aileye ve yerleşime dair işleriniz yolunda ilerleyebilir. Aile kaynaklarından gelir elde etme fırsatının yanı sıra lüks tüketime dair alış verişler yapabilirsiniz. İstekleriniz sizi zorlayabileceğini hesaba katarak hareket etmenizde fayda var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde tutamayacağınız sözlerin altına giriyor olabilirsiniz. Bu yüzden ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz. Zihinsel alanda yaratıcılığınızın artması üzerine çalıştığınız proje ve anlaşmalarla ilgili verimli sonuçlanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kazanç ve harcamalarınızla ilgili gelişmeler içindesiniz. İsteklerinizi yerine getirmek için kaynaklara ihtiyaç duymaktasınız. Arzu ettiğiniz koşulları oluşturabilmek için kendi kişisel yeteneklerinizi devreye sokabilir ve  destek alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İstekleriniz olayların kontrolünüzde ilerlemesinde ısrar etmenize yol açmakta. Kendinizi geliştirebileceğiniz olanakları lehinize kullanabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir işbirlikleri kurabilirsiniz. Edineceğiniz bilgi doğrultusunda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarla karşılaşma olasılığınız yüksek olabilir. Elde olmayan nedenlerle harcamalarda bulunmanız gerekebilir. Yetenek ve niteliklerinizi gözler önüne çıkarmak isterken geri planda kalabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz için gereken koşulların olduğu bir gün olabilir. Sosyal yaşamda size fırsatlar sağlayacak yeni kişilerle tanışabilir; gruplara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal yaşantınız adına hem hareketli hem de gelecek vaadeden gelişmelere açıksınız. Yeteneklerinizi ve birikiminizi kullanarak göz doldurabilir; dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kariyeriniz adına olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı işler, eğitim, medya ve hukuk alanındaki uğraşlar gün boyunca sizi meşgul edebilir. Sizin için gerekli olan bilgileri elde edebilir ve işbirliklerini kurabilirsiniz. Kariyer yaşantınıza olumlu etkisi olacak çalışmaları yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konular ve duygusal paylaşımlar adına hareketlilik var. Üzerinde çalıştığınız projelerin mali kısmının sorumluluğu size ufak çaplı krizler yaratabilir. Zorlu durumda bile kontrolü ve yönetimi elinizden bırakmak istemeyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; bağlantı içinde olduğunuz kişilerin güçlü ve kontrolü elde tutabilecek nitelikte olduklarına işaret etmekte. Sizde onların koşullarına uyum sağlamak için çaba içine girebilir, teklifleri lehinize  değerlendirmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde iş ve günlük yaşantınızda sorumluluklarınız artmakta. Üzerinde çalıştığınız iş ve projelerde kontrolü ele alabilir ve yönetebilirsiniz. Finansal alanda ise ortak olduğunuz kazançlarla da alakalı bazı paylaşımlar gündeme gelebilir.