Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay boşlukta olacağı için yeni girişimlerde bulunmak yerine eksik kalmış ve tamamlaması gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Yakınlarınızın ihtiyaçlarına cevap verebilir; düzen ve hizmet gerektiren uğraşlarla günü değerlendirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanan fikir ayrılıkları gerginliğe yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günü size keyif veren konulara ayırabilir; sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Çocukların istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için zaman ayırabilir; eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz. Fakat kendi istekleriniz için yaptığınız harcamalar finansal sıkıntılara yol açabilir, alacaklarınız ertelenebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evinizde değerlendirebilir; ertelediğiniz tamir, tadilat gibi işlerle uğraşabilir veya detaylı temizlik ve düzenleme yapabilirsiniz. Aile fertlerinin ihtiyaçları ön planda olabilir; onların sağlık,  bakım ve kişisel ihtiyaçları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde kendinizi yetersiz hissedebilir ya da soğuma yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yolculuklarla alakalı işleriniz üzerine değerlendirmeler yapabilir; sosyal medya da zaman geçirebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz kardeş, kuzen yakın akraba ziyaretleri için uygun bir gün olabilir.  Fakat iletişim trafiğinde yaşanan tıkanmalar ilişkilerde gerginliğe yol açabilir, anlaşmalar ertelenebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelirlerinizde yaşanacak kısıtlanmalar keyfinizi kaçırabilir, isteklerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Başladığınız işlerde yeteneklerinizin yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz. Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan kaynak arayışını yapmak için uygun bir gün olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünü kendinize, ilişkilerinize ve kişisel bakımınıza ayırabilirsiniz. İhmal ettiğiniz konuların üstüne eğilmek ya da sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat hem kendi performansınızda hem de ilişkilerinizde beklentileriniz karşılanmayabilir. Eleştirilerin dozunu kaçırmanız gerilime neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sizi içten içe huzursuz eden düşünceleri değerlendirmek için uygun ancak karar almak için henüz erken olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara müdahale etmeden gözlem yapmanızda fayda var. Dedikodular gizli düşmanları açığa çıkarabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün oldukça aktif olacağınız bir gün sizi bekliyor. Detay gerektiren konuların ağırlıkta olduğu ekip çalışmalarına katılabilir; tanıtım toplantılarında yer alabilir ya da arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Finansal sorumluluklar geleceğe dair endişelerinizin artmasına yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda plan ve program gerektiren uğraşlar öne çıkabilir, detaylar içinde boğulabilirsiniz. Verilen sözlerin tutulmaması ya da ertelemeler ilerlemenizi zorlaştırabilir. İlişkilerinizde yaşanan gerginlik herkes tarafından fark edilebilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilir, ertelemeler ve engellerden dolayı huzursuz olabilirsiniz. Geleceğe dair kaygılar içinde olabilirsiniz ancak iyi bir planlama yaparak üstesinden gelinebileceğini unutmamalısınız. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ters düşmeniz ilişkilerinize zarar verebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular bugün üzerinizde baskı yaratabilir; endişelerinizden kurtulmak için detaylı düşünmek ve iyi planlamak zorunda kalabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda beklentilerinizin gerçekleşmemesi duygusal krizlere yol açabilir. Hesaplarınızı doğru yapmalı geleceğinizi tehlikeye atmamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İşbirlikleri ve ortaklıklarda koşullar karşı tarafa bağlı olduğu için istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Karşınızdakilerin endişeli ve telaşlı tavırları sizi zorlayarak girişimlerinizde ertelenmelere yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumlulukları yerine getirmek için gereken desteği bulamayabilirsiniz.