Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (10.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yarın gerçekleşecek Yeniay öncesi bazı engel ve sıkışıklıklara açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Borç ve alacaklar, vergi, sigorta gibi finansal alandaki işlerle meşgul olabilirsiniz. Araştırma, inceleme ve değerlendirme yapmanızı gerektiren durumlar olabilir. Duygusal paylaşımlarda ise artık bazı şeyler değişe gitmekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile günün gelişmeleri sizin kontrolünüz dışında olabilir. Eşinize, ortağınıza ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerin sizi yönlendirmelerine açıksınız. Artık bazı şeylerin sonuna geldiğinizden zaman zaman yavaş akan bir süreç içinde hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gerek iş hayatınız gerekse de özel yaşantınızda bugün planlarınızı uygularken yavaşlama ve kısıtlanmalar olabilir. Yarın gerçekleşecek olan Yeniay öncesinde herhangi yeni bir girişimde bulunmamaya çalışmalısınız ancak yapacağınız hamlelerin ön hazırlıklarıyla ilgilenmek için uygun zamanlar olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızın canlanacağı, çocuklarınızla bağlarınızı güçlendireceğiniz, hobilerinize daha fazla vakit ayırabileceğiniz ve ailevi kaynaklardan yararlanacağınız bir süreçtesiniz. Bugün istekleriniz konusunda tutkulu davranabilirsiniz ancak yarınki Yeniay öncesinde belli bir kazanım elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye ve kariyere dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Bugün bu alandaki girişimleriniz veya yapacağınız hamleler belli olmasına rağmen asıl yarın harekete geçmelisiniz. Günü kapsamlı düşünmeye ve ruhunuzun derinliklerine inerek beklentilerinizin neler olduğunuz irdeleyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim ve yolculukların yanı sıra bugünlerde anlaşma ve sözleşmelerle ilgili durumlar sizi bir hayli zihnen meşgul etmekte. Atacağınız adım ve kararları almadan önce  bir kez daha içinde bulunduğunuz koşulları ve beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var gibi görünüyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi değerleriniz ve yargılarınızın ön planda olduğu; atacağınız adımları bu şartları gözeterek atacağınız bir süreçtesiniz. Gelir ve kazançlarınızı arttırmak, borç ve alacaklarınızla ilgili yeni düzenler belirlemek ihtiyacıyla da hareket etmektesiniz. Ancak günü geçmişe yönelik değerlendirmelerle geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuza geçen Ay ile enerjiniz bir yandan artarken günün koşullarının bazı kısıtlayıcılığı sizi yeni adımlar atmaktan alıkoyabilir. Yarın sizin için yeni başlangıçlar yapmak ve kendinizi daha rahat ifade etmek adına daha kolay olabilir. Günü isteklerinize ulaşabileceğiniz şartların hazırlıklarıyla değerlendirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İç dünyanıza çekileceğiniz; korkularınızı, duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Günün ilk bölümünde sizi duygusal olarak etkileyen, yıpratan ve yoran durumlar söz konusu olabilir. Ancak sonrasında tevekkül geliştirerek kabullenmeye geçebilirsiniz. Akşam saatleri, dua ve meditasyon için uygun zamanlar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize tutkuyla bağlandığınız ve gerçekleştirmek için azimle, hırsla çalışacağınız günlerdesiniz. Ancak bugün gerek koşullar gerekse de bağlı olduğunuz grup ve ekiplerden destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Oluşabilecek belirsizliklere ve karmaşaya karşı temkini elden bırakmayın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşamda yoğun bir sürecin içindesiniz ancak günün koşullarından veya sizi araştırmaya ve son bir değerlendirme yapmaya iten durumlardan dolayı istediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Yine de gözler önünde olabileceğiniz ve gücünüzü gösterebileceğiniz bir konumda olacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim, medya, hukuk ve yolculuklara ait alanlardaki işlerle meşgul olabilirsiniz. Birkaç gün sonra yapacağınız hamlelerin kariyer ve sosyal hayatınıza da etki edeceğini bildiğinizden dolayı detaylı araştırmalar yapabilir; ön hazırlıklarıyla kapsamlı bir şekilde ilgilenebilirsiniz.