Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 10.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde göz ardı ettiğiniz veya zaman bulamamaktan dolayı sürüncemede bıraktığınız işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman dilimine kadar üzerine eğildiğiniz konularda hızlı ilerleme kaydedemeyebilirsiniz ancak planınızda olanlar için ön hazırlık yapabilirsiniz. Burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar başlayacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Öğlene kadar kendinizi huzurlu hissedebilir; hayaller içinde olabilirsiniz. Gerek iş gerek özel hayatınızdaki kişilere anlayışlı ve destekleyici yaklaşımlar gösterebilir; sorumluluklarınızı ve tamamlanması işlerinizi bitirmeye yönelebilirsiniz. Öğleden sonra ise bu dingin ruh hali yerini strese bırakabilir. Kendi içinize çekilmek; karar almadan önce iyice düşünmekten yana hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal hayatınızdaki koşullar birkaç gündür inişli çıkışı ilerliyor; sizi bazen fedakarlıklarda bazen de ikilemlerde bırakıyordu. Öğleden sonra değişen atmosferle birlikte artık aklınızdakileri gerçekleştirmek için harekete geçebilecek; hedef odaklı olacaksınız. Bağlı olduğunuz gruplar ve ekip çalışmalarında liderliği ele alabilir; tüm enerjinizi ilgilendiğiniz çalışmalara ve aklınızdaki düşüncelere aktarabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğiniz için önemli kararlar arifesindesiniz. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsunuz. Ancak bazı ikilemler yaşıyor, beklentilerinizi yüksek tutuyorsunuz. Öğleden sonra hız kazanan koşullarla birlikte sizde hareketlenebilir; yeniliklere açık olabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü daha fazla kullanmaya ve başkalarının fikrini almaya bakmalı; anlık kararlardan uzak durmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde sizi halen meşgul ederken olumlu koşulları da beraberinde getiriyor. Sizin için önemli olacak kararları öğleden sonraki zaman ertelemeli; aradaki bu süreci eksik işleri tamamlamaya ayırmalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda sizi hem zihnen hem bedenen harekete geçirecek gelişmeler var. Rekabetçi yönünüzü kontrol altıda tutmaya çalışmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kurduğunuz ilişkiler uyum içinde ve dostane bir havada... sizden talep edilen fedakarlıkları yerine getirmekten gocunmuyorsunuz. Öğleden sonra değişen koşullarla birlikte içinde bulunduğunuz ruh hali de değişecek; hem duygusal hem maddi alanda bazı yükler altına gireceksiniz. İçinde bulunduğunuz krizli ortamı çözebilmek için kontrolü ele almaya çalışabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sizi oyalan işler, başkalarını mutlu etmek için yapılacaklar ve gündelik konularla meşgulsünüz.

  Öğleden sonra farklı bir atmosfer içine geçecek; ilişkilerde hareketli bir döneme gireceksiniz. Karşınızdaki kişilerin rekabetçi ve dinamik taraflarının ortaya çıkacak olması sizi de etkileyecek; işbirlikçi davranmakta zorlanacaksınız. Tepkisel davranışlarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk bölümünde daha yumuşak etkiler var. Duygusal bir ruh halinde olmanız hayal kurduruyor; çevrenize şefkatle yaklaşmanıza neden oluyor. Ancak öğleden sonra dinamizm kazanacak; işlerinizin peşinden koşacaksınız. Beden sağlığınızın güçlenmesiyle birlikte aktif katımcı olacağınız ortamlara yer alabilir; iş hayatınızda rekabetçi ve savaşçı tutumda olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evinizde huzuru sağladığınız için

  rahatsınız. Ailevi konularda gösterdiğiniz fedakarlıkların karşılığını alabileceksiniz. Ancak öğleden sonra işler biraz karışabilir. Çocuklar, sevdikleriniz veya aşkla alakalı gelişmeler hareketlilik kazanacağı için sizi tepkisel davranmaya itebilir. Çatışmalara açık olduğunuz gibi ipleri koparmaya da yatkınsınız. Dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal yönünüzün bastığı için çevrenizdekilere şefkat duygularıyla yaklaşıyor; sezgilerinize kulak vererek ilerliyorsunuz. Öğleden sonra değişen koşullarla birlikte sizin de tavırlarınız değişecek; evde, aile ve kariyere dair konularda daha atak ve rekabetçi bir tutum sergileyeceksiniz. Liderliği ele almanız gereken konuların gündeme gelecek olması sizi biraz fevri kılabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konulardaki belirsizliklerinizi çözeceksiniz. Sabah saatlerinde işleriniz akıcılıkta ilerlemese bile öğleden sonra koşullar değişebilir. Yakın çevrenizden gelecek öneriler sizi harekete geçirebilir. Anlaşama, yolculuk ve eğitimle alakalı işler sizi zihnen dinamik kılacak; kimi zaman fevri davranmaya yöneltecektir. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde çevrenizdeki kişilere yardım etmeye gönüllüsünüz. İsteklerinizi yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorsunuz. Öğleden sonra ise maddi manevi değerlerinizle ilgili gelişmeler sizi yıpratabilir. İşbirliklerinin parasal tarafından çıkacak durumlar kazançlarınızda değişime neden olabilir. Anlık karar almak yerine düşünmeye vakit ayırmalısınız.