Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gruplar içinde yer alabilir; arkadaşlarınızla vakit geçirerek günü değerlendirebilirsiniz. Atacağınız adımlarda finansal engeller önünüzü kesebilir fakat aynı görüşte olduğunuz kişilerden alacağınız destekle yolunuza devam edebilirsiniz. Maddi manevi paylaşımlarda bulunmanız gerektiğinden içten içe gerginlik yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal ortamlarda ve iş hayatınızda gözler önünde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Özgür ve bireysel davranışlarda bulunmanız eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellenebilir, inatlaşmanın getirdiği çatışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal işbirliklerine açıksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün özgürlüğünüze ve toplumsal olaylara kafa yorabilirsiniz. Akrabalarınızla ya da beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarından dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizden alacağınız destekle kendinizi ifade edebilir, yabancılarla iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal paylaşımlarda aradığınız samimiyeti bulamamanız sizi içten içe huzursuz edebilir.Sevdiklerinizle aranıza mesafe girebilir ya da finansal konular keyfinizi kaçırabilir. Fakat çalışma ortamınızdan sizi destekleyecek uzmanlarla ortak adımlar atmanız başarı getirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gündeminizi ve programınızı karşınızdakine göre ayarlamanız gerekebilir. Eviniz ya da aileniz için atmanız gereken adımlar ilişkilerinizde gerilime yol açarak, inatlaşmanın getirdiği sorunlar yaşayabilirsiniz. Kontrolü ele almak isteseniz de başarılı olamayabilirsiniz ancak sevdikleriniz sizi destekliyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaptığınız programa uymak isterken aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Fakat şartların gerektirdiği esnekliği göstermemeniz, planlarınız da ısrarcı olmanız tartışmalara yol açabilir. Herşeyi mükemmel yapma isteğiniz hem zihinsel hem bedensel yıpranmanıza neden olabilir. Ailenizden gelen destek yardımınıza koşacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hayatın keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz fakat harcamalarınızı kontrol altına almalı, ekonomik olarak kendinizi zorlamamalısınız. Sevdiklerinizle birlikte organizasyonlarda yer alabilir, hobilerle ilgilenebilir, gezilere çıkabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile ilişkilerinde kendi taleplerinizi kabul ettirme çabanız ve kontrolü elde tutmak istemeniz çatışmalara yol açabilir. Hiçbir şekilde taviz vermeye yanaşmadığınızdan inatlaşabilir, konuyu uzatabilirsiniz. Eve dair yapacağınız harcamaları düzene sokabilir, sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün kararlarınızda duygularınız yerine mantığınızı kullanmaya çalışabilirsiniz fakat kontrolünüzde olmayan gelişmeler ilkelerinizden ve fikirlerinizden taviz vermeye sizi zorlayabilir. Fakat kendinizden emin duruşunuz ve yaşamınıza dair sorumlulukların bilincinde olmanız geri adım atmamanızı sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğiniz için atacağınız adımlarda yeterli maddi kaynağa sahip olmadığınızı düşünebilir, yaptığınız işten daha fazla kazanç sağlamak için mücadele edebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapmak istemenize rağmen önünüze engeller çıkabilir, olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızdan daha fazla çaba sarf etmeniz gerektiği konusunda uyarılar alabilir, kendi düşünceleriniz doğrultusunda tavır alırken çatışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrolü elde tutmak istemeniz ve bireyselliğinize önem vermeniz inatlaşmalara yol açabilir. Otoriteler sizi destekler durumda olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi iç dünyanızda olmaktan hoşnut olmanıza rağmen bilinçaltınızdaki korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Aynı görüşü paylaştığınızı düşündüğünüz kişilerle fikir ayrılıkları yaşamanız yalnız kaldığınızı hissettirebilir. Size yardımcı olabilecek kişilerin varlığını göz ardı etmemelisiniz.