Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hedefleriniz doğrultusunda ilkeli adımlar atma niyetindesiniz ancak sizi engelleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Egonuza, arzularınıza yenilmemeye ve sizi yolunuzdan döndürecek işleri görmezden gelmeye çalışın. Ayrıca ilişkilerle ve parayla ilgili bazı hoş durumlar veya kırgınlıklar yaşanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha organize olacağız zamanlar var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaratıcı yönünüzü somut işlere odaklayabilir; hoş çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz. Kariyere ait konularda ise beklentilerinizi yüksek tutabilir; hedeflerinizin peşinden gidebilirsiniz. Eviniz, gayrimenkulleriniz ve yatırımlarınızla ilgili alanda ise size kazanç sağlayacak gelişmeler olabilir. Değerlendirmelerinizi dikkatli ve gerçekleri göz ardı etmeden yapmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yurtdışı, yolculuklar, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerinizde yoğunluk yaşanabilir. Kendi fikirlerinizi gruplar önünde ortaya koymak isteyebilir veya hedefleriniz için yeni bilgiler üretebilirsiniz. Ayrıca eviniz, aileniz veya yerleşiminizi içine alan konularda paranın ve ilişkilerin öne çıktığı gelişmeler olabilir. Çekişmelere ve kırgınlıklara meydan vermemeye çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gelir gider dengenizi aşacak istekleriniz olabilir. Arzu ettiğiniz harcamaları yapmak için birikimlerinizin yanı sıra ailenizin veya eşin gelirlerinden faydalanmanız mümkün. Ayrıca yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkilerde bazı sorunlar çıkabilir; üstesinden gelebilmeniz sağduyulu davranmanız gerekebilir. Fikir ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek için güçlü kişilerden destekler var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizi ve isteklerinizi ortaya koymakta isteklisiniz. Ancak karşınızdakileri unutmadan ve göz ardı etmeden ilkeler doğrultusunda bunu yapmalısınız. Gelir ve giderlerinizle ilgili konularda ise aşırıya kaçacağınız gelişmeler olabilir. Beklediğiniz destekleri alabilmek ilişkilerinizi dengede tutmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde işler rayına girebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay ile kendinizi ve isteklerinizi ön planda tutmaya devam ediyorsunuz. Ancak bugün ilişkilerinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilere duyduğunuz şefkat ve duyarlılığın kurbanı olmamaya bakın. Ayrıca iş hayatınızda ilkelerinizle çatışan durumlar söz konusu olabilir. Gruplar ve ekip çalışmalarında fazladan aldığınız yükler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk hayatınızda beklentilerinizi yükselteceğiniz günler. İlkeleriniz doğrultusunda hareket ederken sizi şaşırtacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer bir taraftan ise duygularınızı göstermek kaçınabilir; kendinize saklayabilirsiniz. Size maddi manevi alanda ihtiyacı olan kişilere desteğinizi esirgemeyebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha pozitif hissedebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Grup çalışmaları zamanınızın büyük bir bölümünü kaplayabilir. İçinde finansal konuların da bulunduğu uğraşlar belirsizlik ve çekişmeler barındırabilir. İlişkilerinizde dengeleri koruyarak üstesinden gelmelisiniz. Ayrıca bu durum arkadaşlıklarınız ve dostluklarınız içinde geçerli olabilir. Ailesel temalar ve kariyere ait gelişmelerde ise beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Beklentileriniz ile fikirleriniz arasında kalabilirsiniz. Kendinize koyduğunuz hedefler yüksek olabilir. Dikkat. Ayrıca iş hayatınızda gerek maddi konular gerek anlaşmalar gerekse de bilgi paylaşımıyla ilgili sık sık değişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeleri sağlamak için beceri ve tecrübelerinizden yararlanmanız şart. İlerleyen saatlerde tutarlılık var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayat görüşünüzü etkileyecek olaylar gündem maddeniz gibi görünüyor. Alacağınız kararlarda ikilemlerde kalabilir; yapılması gerekenler mi kendi istekleriniz mi diye kendinize sorabilirsiniz. Ayrıca finansal konularda beklentileriniz ile potansiyeller arasında fark olabilir. Duygusal paylaşımlarda hayalleriniz ve idealleriniz gerçekleri görmenizi engelleyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Özgün davranma isteğinize rağmen bir şeyleri kanıtlamaya iten durumlar söz konusu. Karşınızda sizi bunu zorlayan otorite konumunda kişiler olabilir. İlkelerinizden vazgeçmeden yolunuzda gitmek daha faydalı ve uygun görünüyor. Ayrıca maddi konularda bugün sevdikleriniz veya yardımınıza ihtiyaç duyanlar adına harcamalar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ikili işlikler ve maddi konularda evdeki hesap çarşıya uyamayabilir. Bağlarınızı zedelemeden hareket etmeye çalışın. Rutinlerinizde bazı değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Hep istediğiniz ancak gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz yeniden gündeme gelebilir. Ayrıca çalışma hayatınızda akışta kalmanız gereken durumlar gelişebilir.