Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne kontrolünüz dışında gelişmeler veya zihinsel bulanıklık içinde başlamanıza karşın sonrasında kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Ay ile girişimci ve cesaretli hareket edebilirsiniz. Sizi zorlayan konuların üstesinden gelebilmek için çaba gösterebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde tamamlanması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz. Grup çalışmalarında ise eksik bıraktıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Öğle saatlerinde iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ancak sizin dışınızda gelişebilecek olaylar içten içe sizi zorlayabilir. Konsantrasyon zorluğu olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızda eksik kalan ve tamamlanması gereken işler sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. Sonrasında değişen dinamiklerle hedef ve ideallerinize yöneleceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlar sizi hareketli kılarken yapacağınız girişimler adına da heves verebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal atmosferde geçen günün ardından artık işlerinize heves ve kararlılıkla sarılacağınız zamanlar var. Bugün gerek özel yaşam gerekse de sosyal alanda gözler önünde olabilir; dinamik ve girişimci tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Ailevi konularda da yeni gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleriniz parasal konulardaki meşguliyetlerle geçebilir. Bu alandaki işlerle alınan kararların uygulamasını yapabilirsiniz. Öğlenden sonra ise geleceğiniz ve hedefleriniz ön plana çıkabilir. Yurtdışı uğraşlar, eğitim, mahkemelerle ilgili gelişmeler gündeminiz olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son günlerde işbirlikleri ve ilişkiler sizi uğraştırmış; bedeninizle ilgili gelişmeler de yaşamış olabilirsiniz. Bugün artık işin parasal boyutuyla alakalı durumlar gündeminizi kaplayabilir. Kazanç ve harcamalarınız zaman zaman stres yaratabilir. Ancak yeni başlangıçlar da söz konusu.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde işe güce istediğiniz konsantrasyonda sarılamayabilirsiniz. Ancak planladığınız günlük programınızın ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Ay ile gerek ikili ilişkiler gerekse de işbirlikleriniz adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk hayatınızda umduğunuzu bulamadığınızı düşünmekte ve bazı şeyleri akışına bırakmaktasınız. Öğle saatleriyle birlikte gündeminiz değişebilir ve işe güce yönelebilirsiniz. Yoğun çalışma gerektiren koşullar sizin de dinamik ve enerjik olmanızı gerektirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda umduğunuzu bulamadığınızı düşünmekte ve bazı şeyleri akışına bırakmaktasınız. Öğle saatleriyle birlikte gündeminiz değişebilir ve işe güce yönelebilirsiniz. Yoğun çalışma gerektiren koşullar sizin de dinamik ve enerjik olmanızı gerektirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günün ilk yarısında zihniniz karışık olduğundan olayları duygusal anlamda değerlendirebilirsiniz. Öğle saatleriyle birlikte eve, aileye veya gayrimenkule dair konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Belki sorumluluklar belki de yeni girişimler yapacağınız gelişmeler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde maddi konularla ilgilisiniz. Son değerlendirmelerinizi yapabilir; alacak borç dengesini kurmaya çalışabilirisiniz. Öğlene doğru zihinsel alanda daha aktif olacağınız zamanlar var. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sizi hareketlendirecek durumlar söz konusu olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son günlerde başlattığınız girişim ve attığınız adımların artık parasal yönüyle ilgileneceğiniz süreçtesiniz. Neyin size nasıl değer katacağıyla veya projelerinizi nasıl değerlendireceğinizi belirleyebilirsiniz. Ancak fazla aceleci davranmamalısınız. Ayrıca bugün harcamalarınız artabilir.